Wpis z mikrobloga

@ovation: szanuje w opór. Sam takich zdolnosci manualnych nie mam, a Twoja praca jest dla mnie mega fascynująca. Dalbym Ci moje gitary do roboty ale wyczytałem ze wy bardziej into smyczkowe a druga sprawa ze daleko :(
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@obiadowa: to zależy... Często używane nie są tańsze :), a jednocześnie są odrazu rozegrane... Trudny wybór... Ja polecam nowe :P odemnie :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@marcin-kosobudzki: o, jak miło :p ano mam saksofon. Kupiłem ładnych parę lat temu, ale klapka od Gis nie odksakiwala od razu jak trzeba, tylko po jakimś ułamku sekundy i przez to nie dało się grać, więc z czasem przestałem grać. No ale chciałbym wrócić do grania. Tylko te nieszczęsne Gis... A saksofon to roy benson altowy (nie pamiętam jaki model dokładnie). I generalnie, to ta firma dobre saksofonu robi? Jakoś
  • Odpowiedz
@m0d3_m4_d0wna: Oddaj do lutnika prawdopodobnie problem z gąbkami (dosyc czesty w saksofonach) ew znajdz w necie poradnik i sam zrób ale jak sie boisz to nie polecam:) marki nie znam ale generalnie jak klapy kryja,nie ma duzych wgniecen i ustnik nie jest popękany to smiało graj( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz