Aktywne Wpisy

RebornAnimal +226
To jest hit - pomarańczowy oprócz wyzerowania cła chce wymusić na EU zmniejszenie vatu. Jesteśmy daleko od dealu.
#gielda
#gielda
źródło: temp_file1625407859921739908
Pobierz
Czy jakiś fachowiec z tagu wyjaśni pewną rzecz biedakowi, którego te rzeczy nigdy nie interesowały, i który miał poprawkę z majzy 12 lat temu w LO (ale zdałem jako jedyny spośród 8 podchodzących i nie kiblowałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za
Jeżeli kupuję mieszkanie za 1 mln i stanieje ono do 500 tys., to te 500 tys. się nie rozpływają, bo dostał je deweloper albo poprzedni właściciel.
Jeżeli kupuję samochód za

Styki ci się przegrzały? Wszystko ma plusy i minusy. Wrzuciłeś mnie na czarno to nie mogę nawet doprecyzować.
A Unia jest antysyjonistyczna a więc antysemicka ponieważ wspiera terrorystyczną organizację Hamas.
Wszyscy zdrowi w domu?
#neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
@Print_Screen: No i blokowanie za poglądy nie z klucza mają mnie zachęcać do napisania elaboratu?
@PolishDoomer: To chęć istnienis państwa Izrael.
Podejrzewam że UE inaczej to rozumie i raczej doczepia się kiedy ten syjonizm oznacza chęć supremacji żydów tj. ustawy represyjne wobec obywateli nieżydowskich, nielegalne zajmowanie terenu AP, gnębienie palestyńczyków i pogwałcanie praw człowieka
@PolishDoomer: No wspieranie hamasu temu przeczy.
Wskaż gdzie UE wspiera Hamas? Wykreślili ich tylko z listy organizacji terrorystycznych, aby mogli w ogóle zasiąść do rozmów xD
@PolishDoomer: No to mamy już jeden. Wysyłają im pieniądze, a Hamas jest bardzo skorumpowany. Rakiety za coś się budują.