Wpis z mikrobloga

@Print_Screen Zapytałeś się co jest złego w Unii Europejskiej, to ci odpowiedziałem co jest w niej złego według mnie.

Styki ci się przegrzały? Wszystko ma plusy i minusy. Wrzuciłeś mnie na czarno to nie mogę nawet doprecyzować.

A Unia jest antysyjonistyczna a więc antysemicka ponieważ wspiera terrorystyczną organizację Hamas.

Wszyscy zdrowi w domu?

#neuropa #4konserwy
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konkretnie to nie jest odpowiedź jednym słowem, jeszcze napisałeś że to "antysemityzm

@Print_Screen: No i blokowanie za poglądy nie z klucza mają mnie zachęcać do napisania elaboratu?

A Unia jest antysyjonistyczna a więc antysemicka ponieważ wspiera terrorystyczną organizację
  • Odpowiedz
@CynicznyMarksista: Antysyjonizm = antysemityzm? Jeśli Polska jest przeciwko Rosji i jej ekspansji/ideologii, to znaczy że jest przeciwko zwykłym rosjanom? Syjonizm to nacjonalizm izraelski, a UE się głównie dopieprza o to że izrael zajmuje terytoria i też nie specjalnie chce ugody.Jeśli chcą być rozjemcą to z hamasem muszą się spotkać bo to jednak duża siła w AP , z tym że nie powinni w żaden sposób wspierać tej grupy.
  • Odpowiedz
@CynicznyMarksista:

To chęć istnienis państwa Izrael.

Podejrzewam że UE inaczej to rozumie i raczej doczepia się kiedy ten syjonizm oznacza chęć supremacji żydów tj. ustawy represyjne wobec obywateli nieżydowskich, nielegalne zajmowanie terenu AP, gnębienie palestyńczyków i pogwałcanie praw człowieka

Negocjować
  • Odpowiedz
@CynicznyMarksista:

No wspieranie hamasu temu przeczy.

Wskaż gdzie UE wspiera Hamas? Wykreślili ich tylko z listy organizacji terrorystycznych, aby mogli w ogóle zasiąść do rozmów xD

Nieistnieją takie. Partie które to proponują mają zakaz startu
  • Odpowiedz
Wskaż gdzie UE wspiera Hamas? Wykreślili ich tylko z listy organizacji terrorystycznych, aby mogli w ogóle zasiąść do rozmów xD

@PolishDoomer: No to mamy już jeden. Wysyłają im pieniądze, a Hamas jest bardzo skorumpowany. Rakiety za coś się budują.

Czyli palestyńczycy na okupowanych terytoriach mają pełnie praw jakie przysługują obywatelom Izraela?
  • Odpowiedz