Wpis z mikrobloga

#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry #cytatnadzis #ciekawostkanadzis #pomyslnaobiad

Dżem dobry (agrestowy), 07:00:01, Czwartek, 19 grudnia 2019. Imieniny: Gabrieli, Dariusza, Eleonory. Słońce podniesie się dziś o 08:04. Świecić będzie 7 godzin i 18 minut, w zenicie znajdzie się o 11:43 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:22. Ciemna noc zapadnie o 16:53, ale gwiazd można wypatrywać od 16:07.

Wielkie słowo

Ciekawostka na dziś:

Brak pomysłu na obiad?

micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry #cytatnadzis #ciekawo...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No elo. Temperatura jak wiosną, a mamy środek grudnia. Święta zaraz i nie zanosi się, że sypnie śniegiem. Mam nadzieję, że na ferie dzieciaki będą mogły pozjeżdżać na sankach.

Dzisiaj, tak jak wczoraj pisałem, wrzucam kolejny punkowy szlagier - The Bill, Barbie. Miłego odbioru.

Jak zawsze udanego dzionka wszystkim! Nie wołam bo mało czasu. ;)
bolorollo - No elo. Temperatura jak wiosną, a mamy środek grudnia. Święta zaraz i nie...
  • Odpowiedz
Hej @micke i hej Miruny! Spokojnego dnia i nie zapomnijcie znaleźć dziś chwili dla siebie! Weźcie kąpiel z extra pianą, napijcie się kawy z 'odświętnej' filiżanki, załóżcie mięciutkie skarpety - cokolwiek pozwoli Wam wziąć głębszy oddech i oderwać się od codziennej rutyny. Jesteście super i ściskam Was wszystkich mocno. Już niedługo chwila odpoczynku!

U mnie ajerkoniak już się chłodzi w lodówce, żeby móc go popijać w świetle choinkowych lampek. Z przesadnie
  • Odpowiedz
Witajcie, dalej ciepło za oknem( ͡º ͜ʖ͡º) ja tuż po świętach choinkę pakuje( ͡° ͜ʖ ͡°) połowa mieszkania w kartonach a to nawet nie połowa, 7 stycznia przeprowadzka na swoje M. ( ) Wigilia, ja i dzieci u rodziców, moja na Ukrainie, jedyne wolne gdy ja mam i mogę się zająć dziećmi i psem ¯_(ツ)_/¯ prezenty już od
  • Odpowiedz