Wpis z mikrobloga

Dobromir Sośnierz dołączył do założonego przez Lewicę zespołu ds. legalizacji marihuany.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2019-12-18/rusza-parlamentarny-zespol-ds-legalizacji-marihuany-wsrod-czlonkow-posel-konfederacji/?ref=slider&fbclid=IwAR3_DaU33I4LRI9Ets12ndBBjaoC0vzPQWPPsbVZ12xsL4gwakbQBb614sM

Oprócz niego, dołączenie do tego zespołu zapowiedzieli już Artur Dziambor i Jakub Kulesza.

Poseł Sośnierz pytany o motywacje swojego przystąpienia do zespołu założonego przez Lewicę odpowiedział, że jest to

jedyny obszar, w którym część Konfederacji wywodzącej się z partii Wolność będzie się zgadzała z Lewicą.

Uważamy, że "mój brzuch, moja sprawa" tzn. że każdy może jeść, pić i zażywać to, co mu się podoba - jego zdrowie,

jego ciało i każdy ma prawo swoim ciałem dowolnie dysponować - powiedział.

Trzeba przyznać, że Dobromir Sośnierz jest 2 klasy wyżej nad taką AM Żukowską - która krzyczy że popiera podwyżkę kwoty wolnej od podatku, ale nie podpisze projektu ustawy Konfederacji podwyższającej kwotę wolną od podatku "bo Konfederacja" ¯\_(ツ)_/¯

#neuropa #4konserwy #konfederacja #polityka
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1 skąd pomysł że jestem wyborcą lewicy

@Deska_o0: stąd że zdajesz się ich bronić, ale mogę się mylić, byłoby zdecydowanie prościej gdyby się zadeklarował zamiast ukrywać ¯\_(ツ)_/¯

2 brak rekompensat dla samorządów z tego tytuły jest zły, nie jej wzrost

A skąd na te rekompensaty? Z kolejnego zadłużenia? Likwidacji 500+? Z kolejnego podatku? Z powietrza?
  • Odpowiedz
stąd że zdajesz się ich bronić

@genesis2303: nikogo nie bronie a po prostu wytykam manipulacje których nie lubię

byłoby zdecydowanie prościej gdyby się zadeklarował zamiast ukrywać
  • Odpowiedz
@Deska_o0:

nikogo nie bronie a po prostu wytykam manipulacje których nie lubię

To może wytknij sobie, że po pierwsze rzeczniczka pisała w liczbie mnogiej "my", po drugie że jest rzeczniczką i mówi w imieniu partii, po trzecie że we wpisie @Liber_Ty odniósł się bezpośrednio do niej, po czwarte że lewica nie protestowała przeciw tym słowom (serio popraw mnie jeśli się mylę) czyli można przyjąć że to jest stanowisko partii
  • Odpowiedz
no ale cały czas staram się dowiedzieć której

@Deska_o0: no tak bardzo starasz się dowiedzieć której, że nawet nie chce ci się samemu sprawdzić w google, za to masz siły spamować swoimi wysrywami na wykopie ( ͡º ͜ʖ͡º) I zresztą jakie ma to znaczenie, to ja już nawet nie wnikam.

Ps. żadnych manipulacji tutaj nie ma,
  • Odpowiedz