Aktywne Wpisy
Trabancik +652
Dziwne czasy żeby zamiast zastanawiać się czemu coś jest słabe i jak poprawić produkt, to mówi się że to wina konsumentów że coś się nie sprzedało XD
#bekazlewakow #heheszki
#bekazlewakow #heheszki
LilaRogue +12
Hej, orientujecie się, czy istnieje jakaś książka/internetowy poradnik/cokolwiek, który zbiera wszystkie najważniejsze informacje dla przyszłych ojców? Z niebieskim staramy się o potomstwo i nie ma on pojęcia o dzieciach ( ͡° ͜ʖ ͡°) chodzi mi o takie rzeczy, jak wszelkie formalności po narodzinach, w trakcie dorastania (szkoła etc.), kwestie wychowania, na co zwracać szczególną uwagę, jak się zachowywać, jakie zabawy stosować na jakich etapach, co zabezpieczyć w domu
Wszyscy siedzieli przy stolikach, a ja sam przy jednym stoliku. Z czasem dochodziły osoby i zabierały krzesła z mojego stolika, by dosiąść się do swoich przyjaciół do innego stolika. Siedzisz tak sam w tym w swoim krześle przy swoim stoliku i wstydzisz się tej swojej samotności. Raz chłopacy zrobili sobie jaja i postanowili mi to krzesło, na którym siedziałem zabrać. Jeden z tych silniejszych postanowił mi je wykopać spod tyłka. Efekt był taki, że upadłem z tym krzesła na podłogę.
Śmiechu było co niemiara. Tylko mnie to jakoś niespecjalnie rozbawiło. Uciekłem ze szkoły. W domu rozpłakałem i wymuszałem uśmiech przy rodzicach. Oni tego nie rozumieli.
#przegryw #przemyslenia #depresja
Komentarz usunięty przez autora
@sekula14: Kwestia wychowania, mnie w zasadzie nikt nigdy nie zaczepiał ale zawsze jak robiło się gorąco to automatycznie włączała mi opcja ewakuacja, konfrontacja sama w sobie oznaczałaby porażkę ¯\_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora