Wpis z mikrobloga

Ostatnio mi do głowy przyszło, że zamiast karnego kutacha naklejać na szybę to może lepiej na rejestracje. Konsekwencji bezpieczeństwa nie będzie, a typek dostanie mandat bo prawdopodbnie nie zauważy kutacha, a wiadomo rejestracja widoczna być musi. Do wyczyszczenia też mniej wygodne. Co myślicie?
#samochody #samochod #parkowanie ##!$%@? ##!$%@? #transport #transportpubliczny
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ortaliontrenera: A czemu nie zgłosić straży miejskiej, wysyłając zdjęcie? Od tego przecież są. I coraz częściej wystawiają mandaty zaocznie na bazie zdjęcia.

Raz mi jakiś idiota nakleił coś takiego, na tylnej szybie, kiedy stałem perfekcyjnie w liniach, na parkingu pod marketem. Do tej pory nie wiem o co mu chodziło.
  • Odpowiedz
A czemu nie zgłosić straży miejskiej, wysyłając zdjęcie? Od tego przecież są. I coraz częściej wystawiają mandaty zaocznie na bazie zdjęcia.

@GaiusBaltar: Ja np mam problem z bałwanami parkującymi na chodniku pod blokiem na zamkniętym osiedlu - miejsc parkingowych wolnych około 40, tyle, że za blokiem, a oni "nie będą tyle chodzić" ¯\_(ツ)_/¯ nie bardzo wiem, co poza KK można takiemu zrobić.

@ortaliontrenera: Ile znasz osób, które dostały
  • Odpowiedz
@tomaszq: Ja myślałem, że on istnieje naprawdę, a to tylko legenda! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W sumie na wykopie nawet spotkałem kogoś, kto dostał mandat za nie przerejestrowane auto, więc nic mnie nie zdziwi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jednak wciąż uważam, że skuteczność takiego "straszaka" byłaby niemal zerowa ¯\_(ツ)_/¯ No chyba, że zakleić tablicę w 100%, wtedy raczej misiaczki by się zainteresowały
  • Odpowiedz
@aksal89 Stałem na placu budowy busem trzy dni, deszcze nie deszcze, błoto, jak mnie policmajstry zatrzymały i kazali wysiąść to sam szokłem że auto może być tak #!$%@? xD a że nie miałem okazji jeszcze go otwierać po tych trzech dniach to się nie zorientowałem xD

Co do skuteczności to zgadzam się, nic nie przebije lusterek i szyb.
  • Odpowiedz
@aksal89 Stałem na placu budowy busem trzy dni, deszcze nie deszcze, błoto, jak mnie policmajstry zatrzymały i kazali wysiąść to sam szokłem że auto może być tak u*****e xD a że nie miałem okazji jeszcze go otwierać po tych trzech dniach to się nie zorientowałem xD

Co do skuteczności to zgadzam się, nic nie przebije lusterek i szyb.

@tomaszq: Meczy mnie to wiec zapytam - Do czego srałeś i
  • Odpowiedz