Aktywne Wpisy

zloty-melonik +44
źródło: temp_file5981153020417825012
Pobierz
Dzonsin +35
#historia #tinder
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i
Kiedyś umówiłem się z laską tinderuwkom na spotkanie, nieco starsza bo 15lat ode mnie, miała 41. Spoko się z nią pisało i wgl. Nie była anorektyczką, ani też pulchną dziunią. Przyszło do pierwszego spotkania, niestety z racji spraw ważniejszych wypadło ono w niedziel, więc zaprosiłem ja do siebie... Gadka, szmatką odpaliłem jakiś film, oglądamy... Nagle powiedziała mi, że jest głodna i czy może sobie zrobić kanapkę. Powiedziałem, że spoko i

Co wy na to? Dotychczas miałem styczność jedynie z podstawami php, trochę JS, a spoza webowych - w średniowieczu Pascal.
Chciałem zaprojektować prosta aplikację, która dostępna byłaby w internecie. Jestem handlowcem, nietypowa branża, która wymaga spotkań. Mam wielu klientów i chciałem, żeby wybierali sobie dogodny dla nich termin, bez pytania mnie mailem.
W czym moglbym to napisać i jak się za to zabrać?
Tak jak pisałem, proszę bez hejtu. Ja to sobie chce wieczorami robić, dla własnej satysfakcji i rozwoju.
#programowanie #webdev
1. php/python/node/ coś co chodzi po stronie serwera
2. mysql/sqlite/ coś co robi za bazę danych
Robisz sobie tabelkę na spotkania, unikalna kolumna to data i email klienta (no chyba, że chcesz więcej niż 1 spotkanie dziennie?). Pokazujesz ludziom coś w rodzaju kalendarza do wyboru, z odznaczonym dniem, który jest już zajęty.