@Gentleman_Adrian: z tego co rozumiem z opisu oferty na allegro, to jest adapter dla komputerow z wyjściem dsub. Czyli jak masz kartę graficzną z dsub i monitor HDMI to powinno działać. Nie wiem, czy odwrotnie powinno.
@wypokowy_expert: Czyli jakby z dsuba przechodzi na hdmi nie odwrotnie. Mi potrzeba z konsoli hdmi na dsub do monitora. Czyli gdyby urządzenie miało wejście dsub, a monitor hdmi to ten adapter by działał?
@Gentleman_Adrian: jakbyś czytał opis (choćby na obudowie, że DSUB VGA to jest INPUT, a HDMI to OUTPUT) a nie (niewiemjakie) opinie, to byś wiedział, że to co kupiłeś - działa "w drugą stronę", do telewizora/monitora HDMI pozwala podłączyć coś, co ma tylko VGA (i audio).
PROŚCIEJ TANIEJ I LEPIEJ będzie ci po prostu kupić sobie używany monitor z wejściem hdmi, a swój sprzedać,
@hrumque: Ile kosztuje nowy monitor, a ile przejściówka? Kupiłem w zestawie z konsolą monitor za 100, którego jedynym mankamentem jest mniejsza rozdzielczość. Opis sprzętu informuje ze dostosowuje się do rozdzielczości monitora więc raczej mimo wszystko opłaca mi się zaryzykować.
#elektronika
@Gentleman_Adrian: Kupiłeś odwrotny niż potrzebujesz. Przecież jasno napisane dsub IN, hdmi OUT.
@Gentleman_Adrian: Te konwertery zawsze działają tylko w jedną stronę.
@Gentleman_Adrian: jakbyś czytał opis (choćby na obudowie, że DSUB VGA to jest INPUT, a HDMI to OUTPUT) a nie (niewiemjakie) opinie, to byś wiedział, że to co kupiłeś - działa "w drugą stronę", do telewizora/monitora HDMI pozwala podłączyć coś, co ma tylko VGA (i audio).
PROŚCIEJ TANIEJ I LEPIEJ będzie ci po prostu kupić sobie używany monitor z wejściem hdmi, a swój sprzedać,