Wpis z mikrobloga

@SSDH: każdy kto nie lubi Kamila i zgłasza jak go wyzywają a on tego nie robi są waflami gratuluje osobą Twojego pokroju które zamiast merytorycznie rozmawiać tylko potrafią sypać bluzgami
Przecież bez tego się da ale nie dla plemienia wyznawców Kamila
@Olostro: jakie bledy? Masz notke wafel wiec musiales byc miesiac temu w grupie wzajemnej waflowej adoracji z majkelami i innymi zenujacymi przemasami ktorzy zglaszali wpis za wpisem liczac ze za cos sie uda a info mam od moda co i mi bana wlepic musial ;)
@SSDH: odnośnie jego błędów z przed miesiąca to przecież możesz sprawdzić na moim profilu ,
nie adorowałem wafli,hejtowałem majkela a ludzie mnie tu znienawidzili bo krytykowałem głównie szotami Kamila ale przestałem bo rodzina się w nim zakochała i prosili mnie żebym nie pokazywał go w złym świetle.Nawet z ostatniego tygodnia widziałem wiele jego wybryków które mogłem użyć no ale niestety rodzina.......Chociaż co by to dało jak ten program to ustawka
@SSDH: a co by mi samemu szkodziło go pojechać jak się dobrze ogląda to prawie każdego dnia coś można na niego wyłapać,sugerujesz że przestraszyła mnie odpowiedź wykopu na mój atak na Kamila?Mogli by mnie dalej wyzywać,obśmiewać ale ja i tak mam inne zdanie(złe) o Kamilu.