Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2308
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
girldoma +506
Poznajcie naszą kotkę Benzol (aka Benzolka, Benzolencja) (wiek ok 2-3 lat)
Pałętała się po zakładzie gdzie pracuje mój niebieski. Jest to zakład ciężki (chemiczny). Zdarzało się że miała ogon np. w smole.
Jednocześnie ciągnęło ją do ludzi i do pieszczot (choć nie wszyscy byli z tego zadowoleni, że kot wskakuje im na kolana). Znalazło się trochę wielbicieli kotów i dokarmiali ją ( w tym mój niebieski). Lecz nasza kicia nie gardziła też upolowanym gołębiem czy myszka.
Obiecaliśmy sobie, że jak tylko skończymy remont mieszkania bierzemy ją do siebie. I tak się stało.
Oczywiście wzięliśmy ja do weterynarza. Na szczęście lekarz stwierdził że oprócz pcheł nic jej nie dolega. Została zaszczepiona i odrobaczona. I teraz tak sobie z nami żyje od 4 miesięcy.
Benzolka odwdzięczyła nam się miłością (jest wielkim pieszczochem), spokojem , opanowaniem ( w ogóle nic nie niszczy- woli drapaki). Śmiem stwierdzić że jest kocim aniolkiem
Załączam gifa jak jeszcze żyła na zakładzie. W komentarzu, będa zdjęcia aktualnie
#smiesznekotki #koty #kitku
A kitka piekna