Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +318
miałam już sąsiadów jarających na balkonie fajki i blanty, trzymających tam niezamykające japy papużki, dzieci i psy, ale gość używający co drugi dzień na balkonie frytkownicy to nowa jakość
nieocenzurowany88 +195
Oprócz tego z przecieków które podają prowadzący z rady wydziału ETI jest wiele innych ciekawych pomysłów takich jak np. zakazanie studentom studiów dziennych pracy w czasie studiów.
Aż przypomina się stary klasyk: https://www.youtube.com/watch?v=Vj7bJSt7ERw&t=19
#pg #eti #student #zyciestudenta #gdansk #politechnika #politechnikagdanska #studbaza #nauka #polska #radosnatworczosc
@studentzgdanska: już to widzę. Jak tak zrobi to pozew zbiorowy gwarantowany.
Komentarz usunięty przez autora
Redukcje studentów planowane są na większości z 10 uczelni badawczych dodatkowo właśnie wchodzimy w lata niżu demograficznego co pozwoli zredukować ilość osób które będą usuwane ( ͡º ͜ʖ͡º)
@studentzgdanska: już to widzę. Jak tak zrobi to pozew zbiorowy gwarantowany.
@europa: Niestety zalążki czegoś takiego są w Niemczech, studiując dziennie możesz pracować na określony % całego etatu
Ale wiem też, że na ETI jest bardzo mało doktorantów, większość idzie do pracy za 3-4 razy więcej pieniędzy. Ktoś mi kiedyś powiedział, że więcej zarabia się na kasie w biedronce niż na doktoracie na ETI. Zauważyłem też trend, że u mnie w
Dziekan