Wpis z mikrobloga

• 2
Gadacie, że to co robi Greta jest bez sensu. A jednak nie. Brałam długi prysznic i ukazała mi się twarz wściekłej Grety, pomyślałam o dzieciach w Afryce, które nie mają co pić i skróciłam swoją kąpiel. Greta zostanie świętą za życia skoro już się ludziom ukazuje ( ͡º ͜ʖ͡º) nic na to nie poradzicie
#gretathunberg #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #heheszki
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dusha: Nie znam ale nazwę idiotką bo wokół gówniary taki fejm i kasa a ja dalej u matki w piwnicy n---------m w wowa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abstrahując od tematu gówniary, jak Ci z tym "idioto"?
  • Odpowiedz
Żadna to moja idolka. Po prostu dziwi mnie jak lekko ludzie szastają inwektywami w stronę innych osób. "W dupie", "Niedorozwinięte", "Pionku"...
Brawo Ty ;)
  • Odpowiedz
@Dusha:
1."mieszkam w swoim domu" nie napisał nigdy nikt kto mieszka w swoim domu.
2. Na merytoryczny wpis odpowiadasz obrazkiem (memem?) z opisem takim jakby Ci co najmniej sprawę w sądzie wytoczyła.
3. Idź spać.
  • Odpowiedz
@Dusha: A tak poważnie. Przeczytaj naszą rozmowę od początku to zrozumiesz o co mi chodziło. Właśnie o to co teraz robisz. Słowa "debil" użyłem tylko raz trochę na prawach cytatu i ubierając je w cudzysłów. Ty mnie tu obrażasz regularnie każdym wpisem. Już się rozgościłem jako pionek w Twojej dupie, jako tępa dzida pewnie Ci operuję prostatę a jako debil piszę ten post. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz