Wpis z mikrobloga

@AliPaczka: Pierwsza przesyłka do paczkomatu przyszła bez problemów, to przy drugiej dostałam numer trackingowy zaczynający się LPXXXX...
W dodatku sklep wysłał towar a ja nie mam żadnego innego numeru, by sprawdzić czy wygenerował etykietę...
Czy ten numer się zmieni na właściwy, czy raczej dostałam fałszywkę?
@AliPaczka: Witam, bardzo dziękuję za szybką odpowiedź.
Sytuacja jest o tyle dziwna, bo kiedy chciałam złożyć zamówienie i wybrać opcję "paczkomaty" to przy zwiększonej ilości rzeczy opcja znikała.

Podzieliłam zamówienie na dwa żeby być pewną że tym razem będę mogła wybrać opcję "paczkomaty".

Dwa zamówienia sprzedający wysłał pod jeden i ten sam numer trackingowy.
W jednym zamówieniu adres jest mój, a w drugim adres paczkomatu - numer trackingowy identyczny dla obu.
Witam. Prośba o pomoc: 16.06.2020 zamówiłem rzeczy AliExpress Standard Shipping do paczkomatu. Sprzedawca wygenerował numer (653399980041500004575049), którego nie dało się śledzić w żadnym z serwisów. Zmiana nastąpiła 24.06.2020 kiedy to w/w numer otrzymał status Shipment cancelled. W aliexpress pojawił się nowy numer, którego również do dziś nie można znaleźć na żadnej ze stron trackingowych - czy mam się martwić czy jeszcze poczekać?