Oparte tylko i wyłącznie na własnym wieloletnim już doświadczeniu z substancjami psychoaktywnymi, każdy organizm jest inny czytasz wpis osoby dla której ćpanie to pasja poparta masą wiedzy
Posiadamy oczyszczony organizm (no detoksik tak z miesiąc( ͡~ ͜ʖ͡°)), do tego kilka dni kiedy możemy być porobieni to już zależnie od osoby jak mocno. no to teraz składniki naszej zabawy. A--------a z wielu prób najlepiej wychodzi w postaci racematu, następnie izomer lewoskrętny. No i tak na te 2-3 doby bez snu jej powinniśmy mieć jak czysta to spokojnie 300mg starczy. P-------y w celu pobudzania układu nagrody, ziółko oraz MDMA 9w moim przypadku spokojnie 120 mg żeby miec pięknie).
( o tym jak dawkować eme nie bd pisać, jak zarzucałeś częściej niż raz na 2 miesiące do tego w ilości mocno zawyżonej w stosunku do masy naszego ciała to możesz zapomnieć o tym jak ona działa na długo/zawsze).
No to siup zaczynamy od walnięcia pasa fety i zaczynamy dwu trzydniowy ciąg bez snu co jest kluczowe. Będąc w nim palimy więcej niż zwykle papierosów. No to jesteśmy już w momencie jak kończymy wciąganie fety. teraz dopiero zaczyna się zabawa ponieważ trzeźwiejemy a nas dopadają już halucynacje od wymęczenia i braku snu. W tym momencie wypijamy mocną kawę tak żeby zdjęła zejscie i dała mocniejszą niż zwykle stymulacje wywołaną zmianami wewnątrz nas. Przestaliśmy w miarę odczuwać skutki braku fety. Tym samym przenosimy się do późniejszego momentu bez walenia czyli wtedy kiedy kofeina przestaje działać. No zaczynają już się momentami silne wizuale. No to co? Czasz to wzmocnić. Jaramy zioło najlepiej dużo (i tu uwaga działanie THC na zejsciu stymulantów, jest naprawdę solidnie wzmocnione) powinniśmy si s-----ć tak że o ja p------e. U mnie w tym momencie przed oczami wyświetla się już psychodeliczny film bardzo inny od klasyków psychodelii. To samo dzieje się na ciele ja czuje i dysocjacje i wygrzanie i bycie na emie na raz co jest k---a niesamowite. Przed oczami mamy halucynacje dostrzegamy to czeog nie ma i takie tam. Ale dobra dobra jesteśmy s-------i i mamy tą błogą fazę i co dalej. Najlepiej od razu wypić kolejną mocną kawę co tym razem podbije nam THC już wzmocnione zejsciem a--------y więc fazę w--------i solidnie. To co się wtedy widzi czuje itd jest niesamowite, zupełnie wyjątkowe i naprawdę mocno psychodeliczne. No i tu już można zostać i napawać się fazą niemożliwą, ale czemu by teraz nie zarzucić emeczki bożej którą tak długo wyczekiwaliśmy w naszym organiźmie. Jeżeli tak zrobimy to robimy coś zupełnie dziwnego i nietypowego na fazę na emie. Czyli zostawiamy sobie jednego papierosa na ten boży moment że kiedy jak go zapalimy to dopaminę w--------i nam tak że o ja p------e i będziemy mieli mega serotoninowo dopaminową fazkę a smak tej faji będzie cudny w c--j. (piszę będac mniej więcej w tym stanie) No i bawimy się na emie słuchamy muzyki czy idziemy do klubu potanczyć whatever hahaha. jak już zejdzie ema to się można jeszcze raz ujarać błogo i powtózyć schemat z kofeiną, ale to już dla nielicznych, ponieważ powinnien was p--------c solidny zjazd i już pewnie chielibyście spokój. U mnie w organizmie zaszły już jakieś mutacje i zjazd objawia się zupełnie na odwrót niż powinien czyli jest zajebiście. Mało zrozumiałeś to dobrze, bo to dla osób już bardziej doświadczonych. Ja nwm ale te haluny sa tak k---a solidne w c--j że ja p------e jak po fetce się mocno s------y. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ #narkotykizawszespoko
Posiadamy oczyszczony organizm (no detoksik tak z miesiąc( ͡~ ͜ʖ ͡°)), do tego kilka dni kiedy możemy być porobieni to już zależnie od osoby jak mocno. no to teraz składniki naszej zabawy. A--------a z wielu prób najlepiej wychodzi w postaci racematu, następnie izomer lewoskrętny. No i tak na te 2-3 doby bez snu jej powinniśmy mieć jak czysta to spokojnie 300mg starczy. P-------y w celu pobudzania układu nagrody, ziółko oraz MDMA 9w moim przypadku spokojnie 120 mg żeby miec pięknie).
( o tym jak dawkować eme nie bd pisać, jak zarzucałeś częściej niż raz na 2 miesiące do tego w ilości mocno zawyżonej w stosunku do masy naszego ciała to możesz zapomnieć o tym jak ona działa na długo/zawsze).
No to siup zaczynamy od walnięcia pasa fety i zaczynamy dwu trzydniowy ciąg bez snu co jest kluczowe. Będąc w nim palimy więcej niż zwykle papierosów. No to jesteśmy już w momencie jak kończymy wciąganie fety. teraz dopiero zaczyna się zabawa ponieważ trzeźwiejemy a nas dopadają już halucynacje od wymęczenia i braku snu. W tym momencie wypijamy mocną kawę tak żeby zdjęła zejscie i dała mocniejszą niż zwykle stymulacje wywołaną zmianami wewnątrz nas. Przestaliśmy w miarę odczuwać skutki braku fety. Tym samym przenosimy się do późniejszego momentu bez walenia czyli wtedy kiedy kofeina przestaje działać. No zaczynają już się momentami silne wizuale. No to co? Czasz to wzmocnić. Jaramy zioło najlepiej dużo (i tu uwaga działanie THC na zejsciu stymulantów, jest naprawdę solidnie wzmocnione) powinniśmy si s-----ć tak że o ja p------e. U mnie w tym momencie przed oczami wyświetla się już psychodeliczny film bardzo inny od klasyków psychodelii. To samo dzieje się na ciele ja czuje i dysocjacje i wygrzanie i bycie na emie na raz co jest k---a niesamowite. Przed oczami mamy halucynacje dostrzegamy to czeog nie ma i takie tam. Ale dobra dobra jesteśmy s-------i i mamy tą błogą fazę i co dalej. Najlepiej od razu wypić kolejną mocną kawę co tym razem podbije nam THC już wzmocnione zejsciem a--------y więc fazę w--------i solidnie. To co się wtedy widzi czuje itd jest niesamowite, zupełnie wyjątkowe i naprawdę mocno psychodeliczne. No i tu już można zostać i napawać się fazą niemożliwą, ale czemu by teraz nie zarzucić emeczki bożej którą tak długo wyczekiwaliśmy w naszym organiźmie. Jeżeli tak zrobimy to robimy coś zupełnie dziwnego i nietypowego na fazę na emie. Czyli zostawiamy sobie jednego papierosa na ten boży moment że kiedy jak go zapalimy to dopaminę w--------i nam tak że o ja p------e i będziemy mieli mega serotoninowo dopaminową fazkę a smak tej faji będzie cudny w c--j. (piszę będac mniej więcej w tym stanie)
No i bawimy się na emie słuchamy muzyki czy idziemy do klubu potanczyć whatever hahaha.
jak już zejdzie ema to się można jeszcze raz ujarać błogo i powtózyć schemat z kofeiną, ale to już dla nielicznych, ponieważ powinnien was p--------c solidny zjazd i już pewnie chielibyście spokój. U mnie w organizmie zaszły już jakieś mutacje i zjazd objawia się zupełnie na odwrót niż powinien czyli jest zajebiście. Mało zrozumiałeś to dobrze, bo to dla osób już bardziej doświadczonych. Ja nwm ale te haluny sa tak k---a solidne w c--j że ja p------e jak po fetce się mocno s------y.
ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#narkotykizawszespoko