Aktywne Wpisy

DailyMail.com uzyskał fragmenty wspólnego raportu US Air Force, NASA i FBI na temat poprzednich wtargnięć na bazy wojskowe oraz relację oficera. Wygląda to bardzo źle. Wiedzą o tym od co najmniej roku i nie potrafią tego złapać. Spotykają się z technologią dotąd niespotykaną. Próbowano użyć sprzętu Sił Specjalnych i żadnych efektów. Wszystko co władza oficjalnie podaje to kłamstwa, sytuacja jest ekstremalnie zła. Jednocześnie władze USA już wcześniej wykluczyły udział obcych państw.
Cały
Cały

źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#pcmasterrace
@clevage: zresztą, skoro masz już i3-6100, to naturalną ścieżką upgrade jest Coffee Lake (np. i5-8500), a nie zmiana całej platformy
Dobry pomysł, bo nie masz i tak jak wymienić tanio na nic dobrego, ale jeśli w biurze nie grasz to nie ma sensu.
to zmienilibyście coś mając:
Asus H110M-K, Intel Core i3-6100, Radeon RX 460, HyperX FURY 2x8GB DDR4 2133MHz CL14?
Nie opyla się tykać nawet procesorów, bo dostaniesz najwyżej 7400 w za dużej cenie.
A tak rozsądnie to i5 9x00f są teraz w całkiem znośnych cenach po ostatnich obnizkach i to jest dobry koncept. O ile oczywiście OP ma takie potrzeby.
A umie to chociaż? Chłopie sam modyfikowalem bios, ale przeciętny człowiek takich rzeczy nie umie.
Komentarz usunięty przez autora
@CorpusCallosum: no i co to za problem? A ty umiesz założyć/wymienić wyłącznik różnicowo prądowy w swojej instalacji elektrycznej czy raczej wołasz do tego elektryka?
@CorpusCallosum: nie musi też robić tego sam, są od tego fachowcy. To nie jest żadna czarna magia. No chyba, że faktycznie zafiksujesz się
No spoko, da się to zrobić, ale myślę że on tego nie da rady. Mi, ziomkowi który się coś na kompach zna dosyć trudno było to zrobić bo bałem się żeby płyty nie u----ć.
U-----a mi się płyta przy aktualizacji biosu ojcu w laptopie. Sama z d--y ¯\_(ツ)_/¯