Aktywne Wpisy

editores +31
Podatek katastralny ZAWSZE prędzej czy później dotyczy wszystkich. Tak zrobili na Litwie.
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci
Zwolennicy tego podatku to niebezpieczni durnie. Kataster oznacza katastrofę dla ludzi biedniejszych, chorych, emerytów.
To wprost prowadzi do wyrzucenia ludzi na ulice i bezdomności. Tak to działa w USA.
#kataster #pozyteczniidioci #nieruchomosci

nieodgadniona +26
w końcu byłam u spowiedzi
polecam serdecznie
jest super
polecam serdecznie
jest super
Najlepszy film o kosmitach i nawet nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym.
źródło: Przechwytywanie
Pobierzźródło: Screenshot_1
PobierzFilm top, książka top, Carl Sagan top
źródło: 41oKKo0YZZL._AC_UF894,1000_QL80_
PobierzRzecz w tym, że to tylko film... A to co ma miejsce teraz, to nie film, tylko rzeczywistość
Zagłosuję plusem. Choć nie ma ulubionego filmu o kosmitach, to ten mi się bardzo podobał.
No i tak na dobra sprawę to do Jodie Foster zawsze miałem słabość. A może grała tylko w "fajnych" filmach.
Taksówkarz, Milczenie Owiec, Kontakt i Oskarżeni.
@hacerking: Arrival to naprawdę świetny film - mimo że fabularnie chwilami był durnowaty to za to sposób ukazania obcych i sposobu ich porozumiewania się jest czymś naprawdę świetnym i daleko innym od tego jak zazwyczaj są oni ukazywani i z tego względu warto ten film zobaczyć.