Aktywne Wpisy
antywojo +13
Wydawałoby się, że ludzie, którzy interesują się polityką, śledzą swojego Tuska, czytają, oglądają, analizują...
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
Potrafią czytać i oglądać ze zrozumieniem czy wychwytywać kontekst.
No, ale nie... ciągle ktoś mi próbuje wcisnąć '5TKĘ MENTZENA" jako program.
Czy oni nie ogarniają, że Mentzen jedynie teoretyzował co się sprzedaje w polityce, a cały wykład jest o marketingu politycznym?
To tak jakby Tomasz Lis robił wykład o marketingu jako właściciel gazety i mówił co się sprzedaje
LatajacyJeczmien +45
Post zainspirowany wysrywem jednego z użytkowników, którego nie umiałem już znaleźć.
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
Ciekawi są niektórzy ludzie z #przegryw, z jednej strony narzekają na wszystko, ale jak ktoś im da jakikolwiek pomysł to HAHAAA NORMIKUU! <LOSOWA PROPOZYCJA>?? I CO MI TO NIBY DA!?!? Rozumiesz że nie mam G E N Ó W i miałem #!$%@? DZIECIŃSTWO? I CO JESZCZE TO MOŻE MOJA WINA!?!?
Nie, nie jest to Twoja wina. Tylko jeśli chcesz choć
1. Bentley for Men Absolute
2. Bottega Veneta Pour Homme
3. Guerlain L'Instant Pour Homme
4. Valentino Uomo
5. Valentino Uomo Intense
6. YSL La Nuit de L'Homme
7. Armani Code Absolu
Zapytanie do znawców - poszukuję w dobrej cenie YSL Black Opium na prezent - jakieś dobre źródło do testerów?
#perfumy #rozbiorka
Komentarz usunięty przez autora