Aktywne Wpisy
sztefen_muller +325
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Ale uprzedziłem ją, że gdyby pozwoliła mi zamówić MSX miesiąc temu, to mógłbym przywieźć większą choinkę. A tak, to większą choinkę będę mógł przewieźć dopiero w styczniu (o ile pociąg z chin z moim nowym kołem się gdzieś po drodze nie wykolei;)
A jak tam u Was przygotowania do świąt?
#euc #malepojazdyelektryczne #monocykl #choinka
Do tej pory w sumie to tam stoi w niezmienionej formie,
Ja do nauki sobie kupiłem V8, ale w sumie już po 5 dniach zacząłem szukać czegoś szybszego i mocniejszego. I w drodze do mnie jest już MSX (。◕‿‿
Po kilku godzinach byłem już w stanie jechać względnie tam gdzie chcę, ale cały czas była to walka z utrzymaniem kierunku, a zakręty wychodziły mi strasznie szerokie i koślawe.
Czwartego dnia odważyłem się wyjechać już na ulicę (u siebie na osiedlu, gdzie jest bardzo mały ruch samochodowy) i w sumie od
Kiedy będziesz miał koło?