Aktywne Wpisy
Viado +151
Dziś jest jedyny taki Marsz i jedyne takie Święto, którego wszyscy zdrajcy, lewacy i zaprzańcy się tak boją i tak nienawidzą.
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
DoktorStyle +829
Czy byłeś kiedyś tak #!$%@?ącym typem w pracy, że współpracownik był gotów zaplacić ci kilka milionów, żeby tylko nie musieć z tobą pracować?
#kanalsportowy
#kanalsportowy
#zakazhandlu #bekazpisu #humorobrazkowy
To leży w interesie państwa - cukier w obecnej sytuacji ma potężne destrukcyjne działanie na populację. Ogółem śmieciowe jedzenie jest poważnym problemem, ale nie wszystko da się łatwo zakazać/narzucić ustawą.
Na pewno w każdym razie ustawa działa szybciej, niż
@NoMercyIncluded: w interesie państwa czyli nas.. czyli w moim interesie byłoby żebym płacił za swoje leczenie, a Ty za swoje.. a nie że debile nie potrafią opanować chęci #!$%@? kartonu czekolady będą obłożeni podatkiem takim samym jak ja kiedy okazjonalnie chciałbym sobie zjeść czekolady.. tylko że dlaczego moim kosztem takiego ulańca mam 'hamować'?
walka z
@PeterFile: ... ale tak to nigdy nie będzie działać, pomarzyć wolno ( ͡º ͜ʖ͡º)
...podobnie jak promocja cukru to walka producentów cukru i słodyczy o zysk kosztem naszego zdrowia. Nie wiem, jak dokładnie wygląda rozkład sił, ale śmiem twierdzić, że
@szarzujacyzajaczek: tak8m samym cudem jak ty nie usuniesz konta i jie zrezygnujesz z wypoku. Jestescie uzaleznieni.
#!$%@?, "wolnorynkowcem z wątpliwościami" to można być w temacie służby zdrowia, prywatyzacji więziennictwa albo legalizacji metamfetaminen, a nie ustawowej regulacji ilości #!$%@? CUKRU w spożywce xD
Gdzie Ty widziałeś tę Amerykę, na kartce od cioci z Illinois? Uwierz, większości Amerykanów pozazdrościłbyś