Wpis z mikrobloga

Stały, polski team na Antice (~350lvl) szuka edka 300-400 lvl do wspólnego th. Gramy przeważnie popołudniami, w weekendy rano i wieczorem (chociaż ja pracuję na zmiany więc co 3 tyg mam drugie - jestem rp). Świat Antica. Raczej neutrale. Nie oczekujemy CV ani listu motywacyjnego. XD.
#tibia #antica
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@Bartezwon napiszę Ci wprost, bo widzę, że w Tibię to Ty grać nie umiesz. Masz mały lvl. Bijesz za mniej. Więc spowalniasz expa. Leczysz za mniej, więc ek albo leczy się potami czasem (większy waste) albo idzie mniej hardcorowo (mniejszy exp). Nie będziesz latał na hp bo masz go za mało (większy waste). Jak się coś na Ciebie przerzuci mamy większy pszypau. Jesteś randomem z wykopu, nie naszym znajomym. Nie będziemy
  • Odpowiedz
@WhiteRower: ¯\_(ツ)_/¯ taka ciekawostka że wyexpilibyście go w c--j szybko gdyby odpalał 2 preye na expa i boosta ale chyba ego wam bardziej nie pozwala XD
  • Odpowiedz
  • 0
@fbkq to on sobie chciał poexpić z wyższymi lvl żeby się wybić. Jakby regularnie zmniejszal różnice w expie między nami to bym był zainteresowany. Ja go nie pocisnąłem nigdzie za to, że chce z nami iść trochę niższym lvl, ale za to, że nie chce z tym nic zrobić.
  • Odpowiedz
@WhiteRower: Ale czaisz co ja napisałem? GDYBY odpalał boosty i preye. Jesteście grajkami ~350 lvl, to się wbija tak szybko że nawet nie zauważysz kiedy on będzie miał 350 lvl zwłaszcza że doubla 5 dni jest zaraz. Poza tym dlaczego ma nie wyleczyć eka 350? Jak ek 350 lvl łamie się na prison/catasach/islu to jest c---a wartym ekiem XD Expiłem 290 knightem na damorze w party z 300 rpkiem, 300
  • Odpowiedz
@WhiteRower: Aaa tak poza tym skoro wymagasz od kogoś palenia boostów i preyów to domyślam się że sam masz kase na takie rzeczy to co za różnicę robi ci minimalnie większe waste w th? ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
  • 0
@fbkq ale on nie chce więc nie ma co teoretyzować. I na tych spawnach się nie łamie. Ale na feru już ma czasem lekkie problemy. Tam też sobie chodzimy. Na tych spawnach to się sam doklejam z drugą klatą. XD
I co, że będzie dubelek. Razem z nim byśmy expili i różnica byłaby taka sama. Jakby napisał, że do pomyślenia to bym go już do grupki dorzucał.
  • Odpowiedz