Dzięcioł Dzięciołem, a widzieliście dzisiejszy artykuł na pudelku (w sensie pudelek udostępnił, jakieś wp czy coś w tym stylu dodało) odnośnie hiszpańskiej edycji? Typiara się schlała i zaliczyła zgona, a koleś ją wyruchał taką nieświadomą, wyrzucili go z programu, jej w PZ pokazali materiał, że została zgwałcona. Wyrzucili ją z programu, umieścili w hotelu z psychologiem żeby nic sobie nie zrobiła i zgłosili tego kolesia. Potem ta typiara pozwała i kolesia i produkcję, że nie zareagowali w porę tylko dali ją zgwałcić ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚ #bigbrother
@aneta-skarpeta: noo, dobrze zrobiła, że ich pozwała. Siedziało ich pewnie kilku przy kompach i oglądali jak jest wykorzystywana :/ @ekranzbratkiem: z tego co czytałam to tylko ona to zobaczyła i obiecali jej, że to nigdy nie zostanie upublicznione no i prosili ją, żeby też nie mówiła nikomu. To było w 2017r. i dopiero niedawno wyszło
@utaqa: tu p------e jest bardzo wiele rzeczy, ale to czego już w ogóle nie jestem w stanie pojąć, to tok myślenia tego gwałciciela. Co on, nie wiedział że jest w programie telewizyjnym?
@Bover: ¯\_(ツ)_/¯ oni ogólnie coś tam kręcili ze sobą, więc albo pomyślał, że skoro nic nie mówi to tego chce (wtf XD) albo też był n------y i średnio ogarniał co robi. Tak czy siak c-----o i nic go nie tłumaczy
#bigbrother
to obcinaniu włosów na wizji i reakcje, łzy to też już patologia.
@ekranzbratkiem: z tego co czytałam to tylko ona to zobaczyła i obiecali jej, że to nigdy nie zostanie upublicznione no i prosili ją, żeby też nie mówiła nikomu. To było w 2017r. i dopiero niedawno wyszło