Aktywne Wpisy
Szaupau +90
Kurcze, jestem naprawdę podekscytowany. W końcu, po wielu latach udało mi się w końcu osobiście trafić na Janusza OLX'a :)
#olx #januszebiznesu
#olx #januszebiznesu
cirilla1989 +193
Dzisiaj stuknelo mi 9 lat na wykopie. Jedno mogę stwierdzić z pewnościa, po tak długim stażu tutaj - z roku na rok to miejsce jest coraz większym #!$%@?. Portal szowinistow i zarazem płaczkow którym baba nie chce dać p***y, szczujnia prowadzona przez różne służby do siania propagandy i możnaby wymieniać do usranej smierci a szkoda mi nerwow. Amen
#gownowpis #takaprawda #wykop
#gownowpis #takaprawda #wykop
Basen w Warszawie. Lato w mieście. Wchodzi grupka dzieciaków ok. 10-12 lat. Wiadomo, najpierw pouczenie co im wolno, a czego nie tzn. zakaz okładania się makaronami, zjeżdżania po kilka osób itp. Po wykładzie podbija chłopaczek i pyta:
-Proszę Pana a do jacuzzi nam wolno?
-Tak
Mija 10min, przybiega zapłakana dziewczynka.
- Co jest? - pytam
Idę na miejsce, a tam siedzi młody i trzepie sobie kapucyna z zamkniętymi oczami, ręka pod wodą lata jak tłok w silniku. Złapałem pobliskie wiaderko tak z 5l pojemności, nabrałem zimnej wody i wylałem mu na łeb. Chłopak w szoku jakby młotem mu ktoś przyrżnął, w końcu ogarnął co się stało. Nie musiałem nic już nawet mówić. Po prostu wstał i wyszedł. Nigdy więcej na pływalni go już nie spotkałem.
Co prawda wanna, poszła potem do czyszczenia, ale ja od tego momentu mam wstręt do wchodzenia na basenach do wszelkiego rodzaju jackuzzi.
#poolstory
Komentarz usunięty przez autora
#smiechlem XD
@cielo: