@Jestem_dickem durniu, to był żart xD nie mam co robić tylko PRZYPISYWAĆ sobie czyjeś "zasługi". Mało się nie zesrał, tak musiał zajrzeć w moje wpisy, żeby mi "#!$%@?ć" xDDDDD
@toxyczny: gratulacje leszczu, ładnie się poniżyłeś w konkurencji i łaskawa pani ciebie nagrodziła swoim zainteresowaniem. Nie widzisz, że po tym co napisała wiadomo, że ty i inni „konkurenci” o księżniczkę jesteście tylko klaunami, błaznami w tym cyrku? Masz jakiś honor?
@FarmaceutaAmator: Jakbyś #!$%@? idioto zajrzał do wątku głównego, to dowiedziałbyś się że to był #!$%@? TEKST na sprawdzenie zarzutki. Wyjdź #!$%@? na słońce bo od wykopu to się nie opalisz. Elo.
@Ewa95: nie mam do kogo to do Ciebie się #!$%@?ę: "Ale żenada (...)" - żenada to jakby ją w dupę klepnął albo benka wysłał. "(...) w ch00j motzno" - #!$%@? przez dwa zera pisać to w sumie też żenada "Nawet dobrze ci odpisała." Możesz mi jeszcze coś powiedzieć o słuszności odpowiedzi "do budy paskudny stulejarzu, do budy" wobec osoby, która chce nawiązać rozmowę i w mniej, lub bardziej oczywisty sposób daje komplement.
Ech, jakby 'stulejarze' (w sumie nie wiem, którą definicją się kierujesz.
@DoDoLot: #!$%@? ale ludzie są frustratami #!$%@?. Na miejscu dupy nawet jakbym widział 10 raz ten tekst to bym to skwitował, że "było" xd, a nie kazał komuś #!$%@?ć no ja #!$%@? xD.
#tinder #badoo #podrywajzwykopem
źródło: comment_JgWQuYhnnP46XTg26xmXHa44rjgJyaxj.jpg
Pobierzźródło: comment_w6BStDc4pGl5U02VAFuXHFupw8F5Rqti.jpg
PobierzMiłego mireczku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_134TOl2zmJqRpXGvtykt9InHz99kD3xe.jpg
Pobierzjak jesteś przystojny to i pisząc jaki budyń jesz wzbudzisz zaitneresowanie
"Ale żenada (...)" - żenada to jakby ją w dupę klepnął albo benka wysłał.
"(...) w ch00j motzno" - #!$%@? przez dwa zera pisać to w sumie też żenada
"Nawet dobrze ci odpisała." Możesz mi jeszcze coś powiedzieć o słuszności odpowiedzi "do budy paskudny stulejarzu, do budy" wobec osoby, która chce nawiązać rozmowę i w mniej, lub bardziej oczywisty sposób daje komplement.
Ech, jakby 'stulejarze' (w sumie nie wiem, którą definicją się kierujesz.
(⌒(oo)⌒)
Peppa! Wracaj!
Przepraszam... zawsze podbiega do ulanych kobiet