Aktywne Wpisy
strike_lucky +17
#j--------e #pytanie #motoryzacja
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...
Przed chwilą zatankowałem przypadkiem diesel do benzyniaka nie popatrzyłem dokładnie k---a
.. Bo na innej stacji
Poszło 14 litrow... Co ja mogę zrobić? Tylko mechanik czy np jakbym dolał benzynę do reszty? Jeszcze weszło by pewnie drugie tyle...

Mr_Przyjemny +1094
źródło: temp_file7547335075572241399
Pobierz
![Sprawca kradzieży poszukiwany! Policja publikuje jego wizerunek [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e35837890551c345c9c862c3e26628d9d2e6a4ccab7fa3172f19a13126086a13,q80.jpg)

DO KATECHIZMU! Czyli jest to kwestia wiary, ta gdzie papież jest NIEOMYLNY. Uważacie że się myli łamiecie dogmat i jesteście heretykami, a nie katolikami. Jeżeli sobie nawet pomyślicie, że papież nie ma racji to won do spowiedzi o wybaczenie za zgrzeszenie myślą.
#bekazprawakow #bekazkatoli #niebekazpapieza #ekologia #katolicyzm #kosciol
źródło: comment_evkfFcvgfNxpMwEMOf7PiwBD7IYfOzjx.jpg
PobierzxD
Inna sprawa że przy takim truciu dymem nie trzeba nowego grzechu. Zwykle nie zabijaj spokojnie pod to wchodzi.
@Herubin:
@Herubin: sensu stricte masz rację co do nieomylności, ale zasadniczo sprawa nie jest taka prosta. Z zasady uznaje się nie tylko nauczanie papieża, ale nawet "zwykłych" biskupów za nieomylne. Byłoby to tym bardziej dziwne, że sam dogmat o nieomylności jest stosunkowo nowy, w opisywanej procedurze został użyty w
Papież jest nieomylny w sprawach wiary, w takim sensie, że jest najwyższą instancją jeżeli chodzi o interpretacje wiary. Co do tej propozycji równie dobrze może odnosić się do wyrzucania papierków na ulicę, co już teraz jest grzechem.
Pluje na ryj katolom i tak xD
edit. dobra ludzie wyżej mówią, że niby nie musi tego ogłaszać, dziwne, kiedys czytałem ze musi zawołać. No nic.