Wpis z mikrobloga

@yolow71 mam to samo.. gram od miesiąca, robię sbc, cały czas otwieram paczki i jeszcze nigdy nic nie trafiłem XD moi najlepsi zawodnicy to marcelo i Dembele kupieni na aukcji ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@yolow71: wszyscy mówią, że się da, bez trudu, fakt jest taki, że jeśli nie grasz od początku, to bardzo trudno jest dogonić innych. Ja miałem tak w tamtym roku - zacząłem ze 2 miesiące po premierze i dopiero w ostatniej fazie poprzedniej Fify, jako tako nadgonilem. W tej fifie co prawda jest łatwiej, bo se ta zadania i wgl, ale i tak będzie trudno nadgonic. Przede wszystkim regularna gra (
  • Odpowiedz
@yolow71: siema, mam bardzo podobny skład. Gram od kilku dni. Pokupowalem sobie typków za 1000, bo tylko na takich było mnie stać. Hajs i zawodników mam z wyzwan budowania skladu. Trzeba dalej robić zadania i grać z kompem, żeby coś kupić lepszego. Online gram tylko sezony, bo z takim składem w fut trochę bez sensu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Arthor ja z kompem nie gram bo w ogóle przyjemności mi to nie sprawia. W fut mam bilans 14-3-23 i tu nawet nie o skilla chodzi ale ciężko sie gra przeciwko lepszym zawodnikom na kazdej pozycji
  • Odpowiedz
@yolow71: najlepiej zacząć tak, że robisz wszystkie sbc startowe+zaawansowane (bez narodowej dumy), grasz SB i dr aby dostać chociaż jakieś 10k coins, jak będzie z 50k lub więcej to ułożyć tani grywalny skład (albo YouTube albo zapytać na tagu). Z takim składem możesz już próbowac coś wiecej, ale najwięcej hajsu dostajesz za wbijanie rangi w DR i SB i cotygodniowe nagrody, później jak dojdzie jeszcze 2k pkt i masz czas
  • Odpowiedz
@yolow71 jak uzbierasz trochę coinsow to kup karty typu: L. Hernandez, Roussilon, Militao, Sissoko, Saint Maxima, D. Costa, Lucas, Goretzka, Dembele, Semedo... tanie A dobre ;)
  • Odpowiedz
@justbrowsinreadin: xD no gdyby nie to że siedzimy na tagu fut to jeszcze bym zrozumial, tu ludzie mają po 1000 meczy rozegranych na ten moment, poza tym skąd wziąłeś to "łatwo"? XD ostatni akapit tyczy się mojej gry, nikogo nie namawiam do grania tyle samo, odpuszczając sobie ligę weekendowa (30meczy) jesteś w stanie w te 20-25 w tydzień zarobić i tak 100k xD d-----c się chciałeś ale nie wyszło xD
  • Odpowiedz