Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Czy uważacie ostatecznie "Powrót" za sukces czy za porażkę?
Nie chcę tylko byście brali pod uwagę tego że 8 lat poza formułą 1, tylko także to w jakiej atmosferze się to skończyło.
Ten 1pkt nie ma absolutnie żadnego znaczenia w dyskusji, chcę byście spojrzeli na to z perspektywy jako całość.
#f1 #kubica
Powrót
Komentarz usunięty przez moderatora
@snieznykoczkodan: Oho widać kolejny janusz "ekspert" xD
Załóż echa wsi na której mieszasz xD
Parę lat temu wielu z nas się już pogodziło, że nie zobaczymy go w wyścigu. Udowodnił co tylko się da. I to jeszcze
Zaraz po tym jak wyłączysz januszowe myślenie według którego:
1) FP1 nie mają znaczenia
2) start nie ma znaczenia,
3) utrzymywanie za sobą przez wiele okrążeń, lepszego bolidu, też nie ma znaczenia
@GigaCzad: To rozwińmy twoje myślenie dalej.
Kto patrzy na kwalifikacje w kontekście Williamsa?
Tylko debile, bo kiedy masz ponad 1s straty do przedostatniego zespołu, kwalifikacje nie mają żadnego znaczenia,
znacznie lepiej:
1) poświęcić je
Kazdy normalny zespol pierwsze co robi to dostosowuje bolid pod kierowcę. A oni mu kiere dostarczają w drugiej czesci sezonu. Przeciez to kpina.
GP Japonii zespol moze pomoc Kubicy wykorzystując skrzydlo - nie robi
Kazdy normalny zespol pierwsze co robi to dostosowuje bolid pod kierowcę."
Przeczytaj to sobie w głowie jeszcze raz xD
XD
Czarek to mało wiarygodne źródło ;)
Rob na poczatku cos sapał, ze bolidy maja inne parametry i aerodynamikę, jakos przy Bahrainie się zamienili i Kubica kręcił lepsze czasy po zamianie.
Latifi w bolidzie Russella krecil minimalnie lepsze czasy niz Kubica w bolidzie Kubicy, ale jak LAT pozniej wsiadł do bolidu Kubicy to nagle był gorszy o sekundę :P I pozniej na kolejnych testach bylo
szczerze nie jestem na 100% pewien, ze gutowski to mowil, ale na 90%
w paru miejscach o tym czytalem, sprawdzę czy jest cos takiego
nie ma się co
Dopoki nie przeczytam to trzymam twoją storonę i nie wierzę. Wpisalem w google wiele roznych zapytan i nic, zero. Szukalem od FOM, travel costs /bo tak napisali w tym wrc i to niby jako cytat/, 'one point rule', refunds itp.