Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie denerwuje jak wpisy typowo "przegrywowe" czyli o głównie o nienawiści do kobiet przeciekają do #depresja? Rozumiem, że wielu przegrywów ma depresje, ale wpisy pełne teorii o chadach, julkach, p0lkach, beciakach, bankomatach itp zwyczajnie się nie nadają na ten tag. Siedźcie na swoim #przegryw.
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Patrycja89: Najłatwiej znaleźć coś i obwiniać to za wszystkie swoje problemy. A że większość wykopków jest w takim wieku że większość frustracji związana jest z płcią przeciwną to niestety różowym obrywa się najbardziej ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@pitrek136: Wiem, że oni po prostu chcą wyrazić nagromadzony latami gniew, ale takie wpisy tylko zaniżają poziom na tym tagu. Ludzie szukają pomocy, porady a zamiast tego znajdują wysrywy frustratów.
  • Odpowiedz
@Patrycja89: Akurat jeśli różowa albo normik pisze że ma depreję to jest to dużo prędzej troling albo bajtowanie niż gdy robi to przegryw.

A tak poza tym, czarnolistuj sobie nieatrakcyjnych facetów z depresją. Czytaj tylko tych ludzi którzy są dla ciebie jakoś wartościowi. Proste.
  • Odpowiedz
@Solstafir: Przecież ja nie mówię, że są niewartościowi xD Posty o nienawiści do kobiet nie mają nic wspólnego z depresją jako taką. Ja nie bronię przegrywom pisania tutaj. Po prostu trzeba umieć dobierać tagi.
  • Odpowiedz
@Patrycja89: Jak widzisz tagów można dodawać dużo, ponieważ kilka naraz pasuje. A że ich depresja jest spowodowana odrzuceniem przez kobiety to często ich nienawidzą potem i to wyrażają.
  • Odpowiedz
@Solstafir: Ja nie mam nic przeciwko pisaniu o odrzuceniu i samotności. Problem w tym, że oni nie wyrażają swoich uczuć tylko atakują konkretną grupę ludzi. Od tego by utyskiwać na kobiety jest tag przegryw. Tam mogą to robić do woli i jeszcze inni będą im przytakiwać. Na tagu poświęconym depresji nie ma miejsca na takie rzeczy. Tutaj powinny być wpisy dotyczące leków, terapii i życia z depresją.
Eh... wiesz jak
  • Odpowiedz
@Patrycja89: Zgłaszaj swój ból d--y moderacji a nie nam. Oni mogą takie wpisy usunąć a nawet kogoś zbanować za niewłaściwe tagowanie.

wiesz jak to jest być kobietą z zaburzeniami psychicznymi i musieć codziennie czytać o tym, że część wykopków ma mnie za podgatunek?

@Patrycja89: Nie. A wiesz jak to jest być mężczyzną i codziennie dowiadywać się że wszystkie kobiety mają cię za podgatunek?
  • Odpowiedz
@Solstafir @moonchild_saneily ale po co pisać na tagu na którym ludzi nie interesują wasze problemy. Przecież po coś sobie ten swój #przegryw stworzyliście. Dlaczego nie możecie się do niego ograniczyć? Tam nikt nie będzie z was szydził ani przeczył waszym opiniom. Tam jesteście między swoimi i możecie hejtować na kobiety ile wlezie. Zrozumcie, że wasza społeczność to największy rak wykopu i większość ludzi nie chce tego czytać.
  • Odpowiedz
@Solstafir: Stosowanie obu tagów ma sens jeśli post rzeczywiście ma z nimi związek. Problem w tym, że większość z nich nie ma nic wspólnego z depresją, a mimo to tak są tagowane. Jak ktoś taguje #przegryw mimo, że post go nie dotyczy to od razu się odzywacie "Ale nie taguj #przegryw".
  • Odpowiedz