Aktywne Wpisy

Soothsayer +45
Opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
Sportacus +112
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz

Uwaga, wpis zawiera spoilery odnośnie pandemic legacy sezon 1.
Wczoraj skończyliśmy z dziewczyną ostatnia misję i szczerze mówiąc czuje lekki niedosyt. Pandemic jest tak zachwalany ale osobiście uważam że jest przeciętnie napisany, misje są ok ale większość z nich jest powtarzalna. Możliwe że mamy takie odczucia ponieważ gramy dużo w Arkham lcg i mamy zbyt wygórowany punkt odniesienia.
Gwoździem do trumny była drużyna B. Co prawa my sami wynalezlismy lekarstwo ale po skończeniu gry przeczytalismy pozostałe karty. Okazało sie, że sukces czy porażka to tylko iluzja zmiany rozgrywki.
Mimo tych negatywów pandemic na pewno wzbudzał w nas ciekawość kolejnych etapów oraz zachęcał do jak najlepszych wyników w każdej rozgrywce. W związku z tym chciałem sie Was spytać czy oczekiwać czegoś więcej od sezonu 2? W tym momencie mam mieszane uczucia co do zakupu.