Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@07zglosSie: być może są jakieś małe różnice, ale generalnie zasada jest podobna i nazwa szynki jest zależna od regionu w którym jest produkowana.
To jest najlepsza szynka na kanapki, zero dodatków jak u nas jakieś białka sojowe, nastrzykiwanie wodą czy dodatkowe konserwanty. W tych suszonych szynkach jedynym konserwantem jest sól, a sezonowanie jej świetnie wpływa na smak mięsa. Polecam.
@MarianoaItaliano: Dzisiaj przez Ciebie idę do Lidla bo mi narobiłeś smaka. Też kilka razy mi mignęła ale zawsze cebula się odzywała i nie brałem. Tym razem nie popuszczę bo będzie na święta i w sumie to i tak zawsze muszę sobie kupić jakas wędlinę która ma mało tłuszczu więc tego.
Smacznego. Ps. Owiń sobie ja materiałem to będzie wolniej schnąć :)