Aktywne Wpisy
sztefen_muller +291
#motoryzacja #samochody #mercedes #nostalgia
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wiem, że zabrzmię teraz jak typowy Janusz-Nosacz po 60tce z brzuchem, ale kurła kiedyś to było.
Wszystko czytelne, na swoim miejscu, po paru tygodniach przyzwyczajenia mogę zmieniać temperaturę klimy albo włączyć podgrzewanieć fotela bez odrywania wzroku od drogi i bez wchodzenia w 3 poziom podmenu... I komu to przeszkadzało? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chce jechać z koleżankami na babskie wakacje za granice z dziewczynami na kilka dni, a niebieskiemu sie to nie podoba..
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
Że niby co, że będę go zdradzać? - tak, dokładnie o to nam chodzi... wszystkie jedziemy tam żeby przez 5 dni mieć nieprzerwane orgie z kim popadnie...
Weźcie coś doradźcie bo nie wiem już co robić.
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki
A co do samego psa, wiem że to straponiarz i azor, ale to, że dwa dni temu siedział jeszcze z helmutem na melinie u wuja, a gdy tylko nadarzyła się możliwość po spłaceniu długów, przyleciał z wywalonym jęzorem do tej prostytutki, to nawet mnie wprawiło w osłupienie xD Ten żałosny śmieć nie ma krzty godności. Podejrzewam, że to co zostało nagrane i wpuszczone do internetu, to tylko maleńki ułamek, tego co się działo w grocie rozkoszy u glonojada. Ale za michę i dach nad głową ten idiota będzie się trzymał roksiary swoimi chudymi szkitami, choćby miała mu codziennie srać na łeb (a może już tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Patrząc po tym jak prezentowała się na dzisiejszym strimie, to tam naprawdę grube akcje muszą odchodzić poza kamerami i mam nadzieję, że tak też analus u niej skończy. Z nożem kuchennym w żebrach, albo z usb 3.2 dookoła szyi, bo nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek innego zapaliło u niego w tym pustym łbie lampkę, że może jednak czas przestać być podnóżkiem do cwelenia tej xanaxiary.
Uff, trochę się uniosłem. Wyszło tldr, ale to ciężka chwila dla wszystkich koneserów. Czuję, że tym razem pies już się z tego nie podniesie i bardzo dobrze. Mógł kroczyć ścieżką pioniera sztuki nowoczesnej, bić kask i być podlewanym miętóweczką, ale wybrał strapon, to niech mu teraz dupsko pęka, hatfu na cwela.
#rafatus #patostreamy #azor #analczyk #analnymitoman #hycleazora
Komentarz usunięty przez autora
Zaiste, smutne to czasy.