Wpis z mikrobloga

Raczej definitywny koniec sztuki. To, że historia z glonojadem zatoczy koło i prędzej, czy później azor wyląduje na ulicy z kurtką calvina kleina, nowymi adidasami i rozszczelnieniem odbytu, to akurat pewniak. Problem w tym, że nieodłącznym elementem udanego performance'u artystycznego jest helmet, a nie wydaje mi się, żeby nawet ona była tak upośledzona, żeby kolejny raz wrócić do pysia. Mam nadzieję, że brak jakiegokolwiek kompasu moralnego u tego menela sprawią, że będzie inaczej, ale czuję, że to zmierzch sztuki nowoczesnej. Po prostu nie widzę w jaki sposób mogłoby się to dalej rozwijać bez marlajn.
A co do samego psa, wiem że to straponiarz i azor, ale to, że dwa dni temu siedział jeszcze z helmutem na melinie u wuja, a gdy tylko nadarzyła się możliwość po spłaceniu długów, przyleciał z wywalonym jęzorem do tej prostytutki, to nawet mnie wprawiło w osłupienie xD Ten żałosny śmieć nie ma krzty godności. Podejrzewam, że to co zostało nagrane i wpuszczone do internetu, to tylko maleńki ułamek, tego co się działo w grocie rozkoszy u glonojada. Ale za michę i dach nad głową ten idiota będzie się trzymał roksiary swoimi chudymi szkitami, choćby miała mu codziennie srać na łeb (a może już tak było ( ͡° ͜ʖ ͡°) ). Patrząc po tym jak prezentowała się na dzisiejszym strimie, to tam naprawdę grube akcje muszą odchodzić poza kamerami i mam nadzieję, że tak też analus u niej skończy. Z nożem kuchennym w żebrach, albo z usb 3.2 dookoła szyi, bo nie wyobrażam sobie żeby cokolwiek innego zapaliło u niego w tym pustym łbie lampkę, że może jednak czas przestać być podnóżkiem do cwelenia tej xanaxiary.
Uff, trochę się uniosłem. Wyszło tldr, ale to ciężka chwila dla wszystkich koneserów. Czuję, że tym razem pies już się z tego nie podniesie i bardzo dobrze. Mógł kroczyć ścieżką pioniera sztuki nowoczesnej, bić kask i być podlewanym miętóweczką, ale wybrał strapon, to niech mu teraz dupsko pęka, hatfu na cwela.
#rafatus #patostreamy #azor #analczyk #analnymitoman #hycleazora
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Koniec sztuki nowoczesnej ale za to początek analnego upadku prezesa :) zastanawiam się co z Marlen, może ona na jakimś oddziale psychiatrycznym wylądowała
  • Odpowiedz
@PZt37: @MrSpider: To fakt, głupota marleny jest bezdenna. Ale mimo wszystko jej ewentualny powrót, to niestety odległa kwestia. Plus zastanawia mnie, czy jej rodzice nie podejmą jakichś konkretniejszych działań, gdy zobaczą, że znowu wróciła od tego menela z podkulonym ogonem, na wiochę.
  • Odpowiedz
@prozacabuse:watpie czy ma jakies mocniejsze nagranie niz te ze straponem, najlepsze nagranie dala na poczatek.Na etapie ich najwiekszego konfliktu deklarowala ze ma jeszcze inne.rownie mocne nagrania.Wrzcila potem jakies 2 albo 3 malo istotne filmiki i na tym sie skonczyly jej przechwalki.
  • Odpowiedz