Aktywne Wpisy
SaIamanca +345
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
1) Ferrari - co pokazuje jaką różnicę robi bezbłędny Hamilton w samochodzie i jak dużo błędów popełniło Ferrari.
2) Mercedes - wiadomo, trafiony
3) RedBull - bardzo blisko McLarena gdy jechał Gasly, ale mają Maxa
4) McLaren - idealnie przewidzane mocne 4 miejsce.
5) Renault - kolejny trafiony.
6) Haas - tym to się posypało od testów, mają też Romka, no ale pozycja nietrafiona (chociaż chwilami są mocni).
7) Alfa
8) ToroRosso
9) RacingPoint - zespoły na pozycjach 7,8,9 różnice są tak małe że decydują kierowcy i przypadek, ale tempo trafione.
10) Williams - trafiony zatopiony, przewidziana wielka strata to reszty.
A teraz dla porównania, można obejrzeć marcowe analizy CFD robione wzrokiem ze zdjęcia, w wykonaniu cenionego eksperta z małej podkarpackiej miejscowości xD
#f1 #kubica #echasanoku