Wpis z mikrobloga

Dobry wieczór. Poszukuję sprawdzonego kursu, programu szkoleniowego pod web designer. Chcę nauczyć się od podstaw stworzyć stronę internetową. Od frontend, aż po backend.

Nie interesują mnie kolejne komentarze, po co płacić za coś co można znaleźć za darmo w internecie. Jestem gotowy zapłacić za sprawdzoną, uporządkowaną wiedzę.

Najważniejszy, by uczyć się najlepszych, aktualnych praktyk. Przejrzałem sporo artykułów, recenzji komentarzy. Szkoły, szkółki oferujące "pewne zatrudnienie" możecie sobie darować komentarze o nich ;). Kurs online, polska wersja językowa.
Na teraz moją uwagę zwróciło:
1. Program szkoleniowy "Web Designer" by strefakursow.pl
2. Websamuraj.pl
#naukaprogramowania #webdev #webdesign
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@intex45: websamuraj props. Bardzo dokładnie tłumaczy, powtarza wiele razy (co może być uciążliwe), pokazuje na praktycznych przykładach. Tyle ode mnie.

Niebawem wychodzi również kurs od przeprogramowani.pl - JS, gdzie na pewno będzie sporo ciekawego materiału i bardzo aktualnego (jutro będzie podana data premiery).

Jeżeli chodzi o react to helloroman.com
  • Odpowiedz
Dobry wieczór. Poszukuję sprawdzonego kursu, programu szkoleniowego pod web designer. Chcę nauczyć się od podstaw stworzyć stronę internetową. Od frontend, aż po backend.

@intex45: To w końcu web designer, frontend czy backend? :)
  • Odpowiedz
@intex45: ja szczerze najlepiej oceniam kurs na EDUWEB.pl - kurs HTML i CSS - dobre tłumaczenie, kurs aktualny, dużo pracy nad semantyką i nie ma tłumaczonych przestarzałych technologii.
  • Odpowiedz