Aktywne Wpisy

Tymczas0wy +83
Jutro Lewus ładuje hat-tricka w odpowiedzi na dzisiejsze popisy Kyliana Mokebe.
...a nie, czekaj - przecież właśnie zaczął się "camp by Ann" i codzienne bachtowanko żoneczki.
#mecz #cuckoldowski #p0lka
...a nie, czekaj - przecież właśnie zaczął się "camp by Ann" i codzienne bachtowanko żoneczki.
#mecz #cuckoldowski #p0lka
źródło: Bez nazwy-2
Pobierz
ChlopakZpiwnicy +40
Michał Białek kończył nocną wartę w serwerowni wykopu. Za oknem zadłużonej willi poznańskie koziołki ocierały się częściami, których Białek wolałby nigdy nie mieć. Przypomniał sobie o żonie, którą zabraniała mu jeść mięso, głównie w niedzielne poranki.
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając
Śmiech masakrującego lewaków Kinera dobiegało zza rzędu wykopowych monitorów. Białek automatycznie podłożył wesołe i donośne dźwięki pod obraz Króla Korwina w pokoju Macieja. Intuicja podpowiadała mu, że lekko otyły kolega z pracy przebiera palcami po klawiaturze oglądając

Nie interesują mnie kolejne komentarze, po co płacić za coś co można znaleźć za darmo w internecie. Jestem gotowy zapłacić za sprawdzoną, uporządkowaną wiedzę.
Najważniejszy, by uczyć się najlepszych, aktualnych praktyk. Przejrzałem sporo artykułów, recenzji komentarzy. Szkoły, szkółki oferujące "pewne zatrudnienie" możecie sobie darować komentarze o nich ;). Kurs online, polska wersja językowa.
Na teraz moją uwagę zwróciło:
1. Program szkoleniowy "Web Designer" by strefakursow.pl
2. Websamuraj.pl
#naukaprogramowania #webdev #webdesign
Niebawem wychodzi również kurs od przeprogramowani.pl - JS, gdzie na pewno będzie sporo ciekawego materiału i bardzo aktualnego (jutro będzie podana data premiery).
Jeżeli chodzi o react to helloroman.com
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@intex45: To w końcu web designer, frontend czy backend? :)