Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Po 14h mogę już śmiało stwierdzić że gra jest bardzo dobra. Kilka kwestii mogłoby być rozwiązanych lepiej ale mimo wszystko to jedna z najlepszych gier w jakie grałem w ostatnich latach.
Pojedynki z bossami używającymi mieczy świetlnych to złoto.

Brakuje mi tylko wyborow mających wpływ na fabułę (gra jest całkowicie liniowa), bardziej rozbudowanych interakcji z towarzyszami i poglebionego rozwoju postaci (żeby nie dało się kupić wszystkiego) i byłoby idealnie.

#jedithefallenorder #gry
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dla mnie za mało customizacji, pewnie złodzieje z EA dadzą w dlc nowe skiny ubrań. Największą wadą jest chyba system soulslike, wciśnięty jakby na siłę, nie wiem po co, psuje imersje i do niczego nie pasuje. Jeszcze to odradzanie się przeciwników, meh. Jedi Academy lepiej wypadało
  • Odpowiedz
@albertbranka:

Dla mnie za mało customizacji, pewnie złodzieje z EA dadzą w dlc nowe skiny ubrań.

Tak, customizacja jest uboga. W sumie to śmieszne, że można wybierać tyle elementow na mieczu skoro przez 99% gry ich nie widać. Wątpię jednak by EA zdecydowała się na wypuszczenie płatnych dlc ze skinami. Chyba, że szykują w jakiś tryb multi do
  • Odpowiedz