Aktywne Wpisy
whitepiranha +50
Czym jest ten dziwny obiekt na niebie lecąy na zachod? #podkarpackie
trike +27
Chłop z mojej wiochy 24 lata morda chad, wysoki, piękna kobieta, miał szkółkę pływacka i popełnił samobója ehhh ja mając takie życie i wygląd jak on nigdy bym nawet o tym nie pomyślał. #przegryw #samobojstwo
Mam rozkminę od rana. Próbuję wyczuć różową, ale nie mogę, bo jest hm... nietypowo :P
Poznaliśmy się tydzień temu na Tinderze, jeszcze nie spotkaliśmy (ja nie miałem czasu w weekend, teraz ona jest chora), ale mamy stały kontakt na Messengerze. Dużo piszemy, opowiadamy o sobie, dogadujemy się i ogólnie jest fajnie i wesoło. Wiem, że jej się podobam, ona mnie też.
Jedno co mnie zastanawia i lekko irytuje (wjeżdża na ego), że ona nigdy nie napisała do mnie pierwsza. Tzn. np. piszemy wieczorem, żegnamy się - następny dzień i to ja muszę zainicjować rozmowę albo chociaż się przywitać, bo sama nie napisze. Jak już napiszę, to gadamy po kilka godzin.
Co jej jest? Wstydzi się? Księżniczuje? Olać tę Karynę? :> Zależy mi przede wszystkim na opinii innych różowych - też tak macie, że czekacie jak koleś napisze, czy to ona po prostu ma #!$%@?? :D
Jeśli się spełniasz to fajofsko, powodzenia w zyciu fajny ziomeczku :)
EDIT: znaczy tego co pisze od rana, nie tego co zaginął :P
@Mlucek: "Broken" w sensie zepsuta księżniczka, czy "broken" w sensie skrzywdzona w przeszłości? Nie znam tego określenia w tym kontekście. Nie pisałem w weekend i nie napisała, ale też wiedziała że będę w trasie + sama była w pracy, więc to chyba niewystarczająca próbka.