Dziś zagrywa wam Toto, 07:00:04, Środa, 27 listopada 2019. Imieniny: Waleriana, Wirgiliusza, Maksyma. Słońce podniesie się dziś o 07:37. Świecić będzie 7 godzin i 54 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:58, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
Czołem! Wczoraj wbiłem 30 lvl, z tej okazji mam dla was małe #rozdajo #giveaway 3 osoby mają szansę zgarnąć zestaw kubek + torba #contentnadzis - Co trzeba zrobić aby wziąć udział w losowaniu?
1. W dniu losowania czyli dzisiejszym znajdować się na liście wołanych osób, lub zapisać się jeśli jeszcze na niej nie jesteś (tam poniżej link do zapisów), (spokojnie jeśli wam się nie podoba to powiadomienia co rano dostawać będziecie tylko przez tydzień).
Dzień dobry,dzisiejszy poranek rozpoczął się wizytą pana od kontroli wentylacji z adm gdy jeszcze smacznie spałem. A spałem o tej porze,ponieważ wczorajszy dzień był bardzo pracowity i położyłem się grubo po 1 w nocy ( ͡°ʖ̯͡°) . Dziś za to mam wolne :)
Mamami nawet nie wołam bo sporo się was tu w komentarzach... Chciałem tylko uwagę zwrócić że po raz pierwszy od dawien dawna wpis przebił 100 plusów i znalazł się na pierwszej stronie w gorących. Bardzo mi miło z tego powodu (。◕‿‿◕。)
@algus: AAAAaaaaa masz mnie kurła xD po kilku kliknięciach patrzę @algus ma już gotowca i cyk kopiuj wklej, ale nie wziąłem pod uwagę wszystkich zmiennych i w ten sposób wyszło jak wyszło. Przepraszam serdecznie ¯\_(ツ)_/¯
@micke: poranek był fajen, bo się okazało, że odwołali mi 4 bloki zajęć na uczelni, więc tylko 2 bloki i do domku. Potem na pokemony ze znajomymi i dzień minie. Wszystkiego najlepszego Mirku!
@Wejszlo: pocieszę cię... Ja z Dosw nastoletni, i innymi plusami w cv miałam kilku Mc problem ze znalezieniem czegokolwiek. Nie jest latwo :( super rynek pracy to fikcja. Nie trać wiary, mocno trzymam kciuki.
@m__b Kurła, Michau Białek napraw powiadomienia na telefon! Od 7mej rano nic nie bylo, teraz dostaje to wszystko na raz... Jak już przespaliście bo wam sie workery na kolejkach zesrały czy coś, to sobie darujcie a nie takie nadrabianie po x gozdzinach... (A tak w ogole to powinniście sprawdzać czy juz odczytałem msg i zdjąć z kolejki)
@micke: Kochani, dziś nie wołam bo szybki to będzie wpis.
Walcze z budzetowka... Micke wiesz co to znaczy Urzędy:) ci to mają czas i brak stresu. Istna 'maniana'. Środowy ranek jak zawsze uśmiechnięty i z pięknym wschodem Słońca.
PS. Jak zaciagnelam kolejny język w klawiaturze na tel - pisanie to jedno wielkie pole minowe używając slownik.
@micke dzień dobry wszystkim, dzień rozpocząłem od zajęć na uczelni, wczoraj skaleczyłem się w dziąsło podczas smakowania makaronu (był zbyt twardy) i to mocno psuje mi humor. Trzymajcie się w tej Anglii ( ͡°͜ʖ͡°)
Dziś zagrywa wam Toto, 07:00:04, Środa, 27 listopada 2019. Imieniny: Waleriana, Wirgiliusza, Maksyma. Słońce podniesie się dziś o 07:37. Świecić będzie 7 godzin i 54 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:58, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
Czołem! Wczoraj wbiłem 30 lvl, z tej okazji mam dla was małe #rozdajo #giveaway 3 osoby mają szansę zgarnąć zestaw kubek + torba #contentnadzis - Co trzeba zrobić aby wziąć udział w losowaniu?
1. W dniu losowania czyli dzisiejszym znajdować się na liście wołanych osób, lub zapisać się jeśli jeszcze na niej nie jesteś (tam poniżej link do zapisów), (spokojnie jeśli wam się nie podoba to powiadomienia co rano dostawać będziecie tylko przez tydzień).
2. Zaplusować dzisiejszy (czyli ten) wpis #contentnadzis
3. Napisać w komentarzu pod tym postem jak mija/minął Ci dzisiejszy poranek/dzień (najpóźniej dziś do północy)
4. Wstać jutro rano aby zobaczyć kto został wylosowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FAQ:
Ps. Osoby wylosowane zostaną zobowiazane do pochwalenia się otrzymanymi rzeczami na wykopku!
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
@Konard: @anussatanus: @6REY1MISTERIO9
Ahaaa widzę dlaczego! Ukradłeś moje wołanie i zapomniałeś siebie usunąć XD
Wszystkiego najlepszego Mirku!
Dzień Doberek wszystkim! O matko z córką, ile tutaj wysypało ludzi xD Wystarczyło zrobić rozdajo i jest nas cała armia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja wpisuję
Do jakiej branży startujesz, że jest taki problem ?
Kochani, dziś nie wołam bo szybki to będzie wpis.
Walcze z budzetowka... Micke wiesz co to znaczy Urzędy:) ci to mają czas i brak stresu. Istna 'maniana'.
Środowy ranek jak zawsze uśmiechnięty i z pięknym wschodem Słońca.
PS. Jak zaciagnelam kolejny język w klawiaturze na tel - pisanie to jedno wielkie pole minowe używając slownik.
Trzymajcie się w tej Anglii ( ͡° ͜ʖ ͡°)