Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 60.6% (944)
- Nie 7.5% (117)
- Zrobić bachora 18.1% (282)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (215)
Nicolaus_Steno1 +329
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziś zagrywa wam Toto, 07:00:04, Środa, 27 listopada 2019. Imieniny: Waleriana, Wirgiliusza, Maksyma. Słońce podniesie się dziś o 07:37. Świecić będzie 7 godzin i 54 minuty, w zenicie znajdzie się o 11:34 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 15:31. Ciemna noc zapadnie o 16:58, ale gwiazd można wypatrywać od 16:13.
Czołem! Wczoraj wbiłem 30 lvl, z tej okazji mam dla was małe #rozdajo #giveaway 3 osoby mają szansę zgarnąć zestaw kubek + torba #contentnadzis - Co trzeba zrobić aby wziąć udział w losowaniu?
1. W dniu losowania czyli dzisiejszym znajdować się na liście wołanych osób, lub zapisać się jeśli jeszcze na niej nie jesteś (tam poniżej link do zapisów), (spokojnie jeśli wam się nie podoba to powiadomienia co rano dostawać będziecie tylko przez tydzień).
2. Zaplusować dzisiejszy (czyli ten) wpis #contentnadzis
3. Napisać w komentarzu pod tym postem jak mija/minął Ci dzisiejszy poranek/dzień (najpóźniej dziś do północy)
4. Wstać jutro rano aby zobaczyć kto został wylosowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
FAQ:
Ps. Osoby wylosowane zostaną zobowiazane do pochwalenia się otrzymanymi rzeczami na wykopku!
Wielkie słowo
Ciekawostka na dziś:
Brak pomysłu na obiad?
A tu daje wam foto abyście nie mówili że fake ;) Przepraszam, dziś dodatkowej muzyki nie będzie :/
Halo! Cześć dzień dobry. Już w pracy, czyli dzień rozpoczęty na dobre.
Dzisiaj Bryan Adams świąteczny trochę w rytmach reggae
@FKSSM
@micke wrzuc muze z Kevina na swieta
@Formbi: Dziękuje, to trzeba jutro się przekimać :D
@toodrunktofuck: Kawa pomaga!
@wynalazek_one: Dzień dobry, powstań powstań, do pracy się weź do pracy Cię woła i miasto i wieś!
@karuzelpl: Uszanowanko!
@wyinwidualizowany: Czołem!
Jeszcze propozycja propozycja muzyczna. Coś pozytywnego https://youtu.be/SPlQpGeTbIE