Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Czy gtx1050ti od gigabyte to sensowny wybór?
Budżet 5 stówek +/- dołożę tą stówkę
procek i5 3570k po oc
8gb ddr3
zasilacz to jakiś fujitsu 400w
obecna karta to 750ti i zdecydowanie mi już nie starcza :/
#pcmasterrace #komputery
Przecież wyraźnie napisane jest, że ma pobierać zasilanie tylko z płyty głównej. 1060 tak nie działa.
Ogólnie ten zasilacz dawno powinien być zmieniony i dodany ram do dual channel, ale jak ma być grafika na 75W to jest tylko 1050Ti jeśli budżet jest taki a nie inny, jest też nowa GTX 1650 ale w zasadzie taniej wyjdzie kupno nowego zasilacza i RX 570.
@Amasugiru: Przecież wyraźnie napisałem że lepiej będzie jak sobie kupi normalny zasilacz.
Ja bym pytał o temperatury jakie karta utrzymuje, czy była używana do kopania, czy miała jakieś problemy ze stabilnością. Ogólnie celowałbym w Nvidię bo Radeony ze średniej półki były częściej używane do kopania, AMDki generalnie więcej pobierają prądu więc i bardziej się grzeją.
https://gpu.userbenchmark.com/compare/nvidia-gtx-750-ti-vs-nvidia-gtx-1060-6gb/2187vs3639
Potem możesz sobie poczytać i poprzeglądać tabelki z testów redakcji
Ale GTX 1060 6GB = RX 580 (480) > RX 570 (470) > GTX
Tak o temperatury też można się zapytać jeśli się ktoś orientuję. Z tym kopaniem to każdy odpowie, że w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja bym dodał jeszcze, że można trochę się zdjęciami sugerować, część użytkowników domowych robi jeszcze zdjęcia karty jak