Wpis z mikrobloga

Wszedłem na Instagrama Sławiny i powiem szczerze, pomimo tego, że nie pałam do niego sympatią, nie podobało mi się bardzo jego zachowanie w programie (wieczne szukanie okazji do obmacywania cudzych dziewczyn, wybuchy, kłopoty z agresją, niedojrzałość na poziomie nastolatka z problemami tożsamości), to jednak ilość jadu, jaka tam się na niego wylewa ze strony innych ludzi jest wg mnie przesadzona.

Ludzie chwalą Kamila, że tak dobrze na to wszystko reagował zlewką i cierpliwością, nie dając się wyprowadzić z równowagi z małymi wyjątkami (mimo, że w środku się gotował), a sami robią coś dokładnie odwrotnego - plują jadem na prawo i lewo. Myślę, że Sławina już dostał za swoje i wie, jak jest odbierany i te wpisy obrażające go nie są nikomu potrzebne.
#bigbrother
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Asrin: Hehe, kolejny obudzony. Bronili jednego gościa przed niby hejtem, a sami hejtują wielokrotnie mocniej. I co zrobisz? Nic nie zrobisz ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Asrin: slawizna uwaza, ze walczyl z "systemem", zupelnie go nie rozumiem, moglby zachować klase i sie dalej nie osmieszac, jak to dzis w ddtvn zrobil. swoja droga ciekawe, jakby potoczyla sie tarozmowa, gdyby moderowali ja chajzer o ohme?
  • Odpowiedz
@Missty: Ależ ja się nie lituję. Chodzi o to, że pisanie o kimś "debil", "idiota", wyzywanie kogoś od najgorszych jest hejtem - tym samym hejtem, przed którym Ci ludzie, którzy to piszą bronili Kamila i byli oburzeni na zachowanie innych wobec niego. Nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś konstruktywnie wyjaśnił mu, co robił źle - ale nie w sposób tak pełny agresji i przepełniony nienawiścią.

@Glazer Właśnie chodzi
  • Odpowiedz
@Asrin: kulturalny człowiek napisałby coś w stylu "Stary, chłopie, z------ś po całości, miałeś potencjał ale z każdym tygodniem pokazywałeś coraz mniej zalet a coraz więcej wad".
To co tam się pisze, to są wypociny i tony hejtu od malutkich zawistnych człowieczków, którzy są mocni w internecie jako anonimowi hejterzy. Niestety są za głupi na to by zrozumieć, jak bardzo źle robią.
  • Odpowiedz