@Angar: szacunek z góry, to koncept, którego nie potrafię zrozumieć. Natomiast jeśli ratunek przyszedłby nam łatwo to można ratować. Przede wszystkim ćpuna oczywiście.
@Angar: szacunek z góry, to koncept, którego nie potrafię zrozumieć. Natomiast jeśli ratunek przyszedłby nam łatwo to można ratować. Przede wszystkim ćpuna oczywiście.
@HaranaVala: generalnie trzeba miec jakis szacunek bazowy dla innych ludzi z gory jezeli ich nie znamy ale postawa @Qwik3 to pomylka xD
@kywmn: żyłem pod kamieniem i dopiero teraz widziałem post xD Nie mam do nikogo szacunku z góry, do siebie też - trzeba sobie zasłużyć. Prawa do życia nie odbieram, spokojnie.
@Angar: Kolejny nie dość że cuck i biały rycerz to jeszcze tępy idiota nie rozumiejący jak działają relacje między ludźmi a zwławszcza sposób postępowania kobiet w nich. Ciągnęło ją do ćpuna bo to jakiś rodzaj bad boya/emocji, ale takie leszcze panierowane jak ameba ze screena właśnie są beciakami, którzy je "ratują" mimo że nie ma tu przed czym ratować.
@Angar: @Nudziarz-Spokojny: @TestoDepot: Pluje na was totalnie chamy. Kobiety trzeba szanować bo one rodzą dzieci. Matek nie szanujecie? Na swoje matki plujecie? Trzeba je na renkach nosic.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@HaranaVala: generalnie trzeba miec jakis szacunek bazowy dla innych ludzi z gory jezeli ich nie znamy ale postawa @Qwik3 to pomylka xD
Nie mam do nikogo szacunku z góry, do siebie też - trzeba sobie zasłużyć. Prawa do życia nie odbieram, spokojnie.
@Qwik3: ok, już wiem że bait ( ͡° ͜ʖ ͡°)
~wszystkie stare dziady, 18XX-2019