Aktywne Wpisy
zonobijca +1040
- w 1989 obaliliśmy w Polsce komunizm
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
- w 2024 za krytykę komunizmu traci się pracę w rządowych mediach
Panie i Panowie, nic się nie dzieje, Unia wcale nas nie trzyma za mordę, to tylko urojenia prawaków, uśmiechajmy się dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#paryz2024 #bekazlewactwa #sejm #tusk
Eptu +1104
#samochody #polska
@kris006: No to obchodzi, że sama śmierć jej brata była dla niej wielką karą. Sąd ma wymierzyć karę sprawiedliwą. To nie znaczy, że każdemu ma dać taką samą. Podobnie postępuje się w przypadku zaniedbań rodziców i śmierci dzieci. Po co #!$%@?ć rodzicowi bezwzględne więzienie jak i tak gościa pokarało.
Akurat nigdy jej nie lubiłem, no ale wypadek drogowy jakich dużo. Nie zachowała ostrożności
@lubiegrzeski: Zgodnie z twoją logiką nie powinni zamykać kolesia z mojego miasta, który przyszedł do domu naćpany, pokłócił się ze swoim bratem bliźniakiem i wsadził mu kosę od czego umarł, bo zabił najbliższą osobe, a pewnie jakby nie był naćpany, to by tego nie zrobił i po wszystkim żałuje.
@Blaskun: Tak, bo to jest analogiczna sytuacja. Po pierwsze, ona nie była pod wpływem. Po drugie, nie było tam żadnej premedytacji czy
Dlaczego go zabił, tj. co mu ten brat zrobił, że afekt miał miejsce?
@kasa: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zabawne, że takie oceny pisze jakiś kibol śmiesznej legii co #!$%@?ł swoją Mazdę czym się nawet tu chwalił.
Właśnie o to chodzi że sąd musi wszystko obchodzić, ponieważ każda sprawa jest inna. Gdybym to ja przez swoją głupotę zabił swojego brata, to w dupie miałbym to czy pójdę siedzieć i na jak długo. Sama świadomość że pozbawiłem życia bliską mi osobę byłaby największą karą.
Komentarz usunięty przez autora
@LM317K: madka na pełen etat xD