Aktywne Wpisy
just-dont-panic +263
No i przyszla ( ͡° ͜ʖ ͡°) pierwszy raz w życiu 5 cyfrowa. Trochę dumny, trochę już nie robi to na mnie takiego wrażenia, jak w czasach kiedy zarabiałem 2800 i wyobrażałem sobie jakby to było zarabiać dychę.
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
Tak czy siak cieszę się, warto było iść na studia, warto było chodzić na co druga imprezę, warto było coś zmienić w życiu. Pozdrawiam wszystkich ( ͡° ͜ʖ
lukiboss +90
Chłopy pamiętajcie, jak bardzo #!$%@? by nie było nie bierzcie się za samotne madki. Ja wiem, że potrafią one być tak zdesperowane w szukaniu bankomatu, że wezmą nawet największego przegrywa, ale proszę was, nie zniżajcie się do takiego poziomu. Dla tego dziecka NIGDY nie będziecie tatą. Spróbujesz zwrócić uwagę madce, że dziecko coś #!$%@?ło to dostaniecie na mordę tekst "to nie Twoje dziecko, więc nie mów mi jak mam go wychowywać". "Tatą"

tl;dr
- Pojawiłby się dwustopniowy turniej w trakcie sezonu regularnego, który zostanie wpleciony w harmonogram samego sezonu. Drużyny z najlepszymi bilansami w dywizjach oraz dwie następne drużyny trafiają do drabinki, gdzie na każdą rundę przypada jedno spotkanie.
Prawdopodobnie turniej będzie trwał między Świętem Dziękczynienia a Świętami. Nie wiadomo póki co, jaka byłaby nagroda za wygranie tego turnieju
- Pojawiłyby się dwa konferencyjne turnieje o dzikie karty, w których grałaby między sobą drużyny z miejsc 7 - 10
Formuła poniżej:
- Wzorem WNBA przed półfinałami ligi dochodzi do przetasowania drużyn na podstawie ich bilansów w sezonie regularnym
Jeśli NBPA się zgodzi w kwietniu, to zmiany wejdą w życie w sezonie 2021-2022.
#nba #koszykowka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @appylan @Apollo_Vermouth @kosteq64 @okim @keikam @michal015 @Rosderf @JahMuffin @l3chu @piesimocz @parooow @AveNergal @iAmTS @zojmers @nikogo_nie_ma_w_domu @Destu @xDOlejxD @jagto89 @Daramek @MechanicznyBanan @bylu @Przwoj @plk_bbl @Focalor @Trae @Eligo @kwinto91 @kulek_stronk @Zmalaurus @imper69 @mpchest @roxer @ticos @vupacro @99problems @porucznik_franek @kendzior333 @damienvalentine @loretti @Bobeusz @fordern @mmmaly @Musiek_ @Bobikkv7 @KaznodziejaNowejEry @Little_Juice @piotr-zbies @jnk21 @justkilling @Unreal6277 @GdzieSoLody @backtoback @Pinkman @Czafincz @Assvalon @miscyfion @Gch9 @
Ale czy mieszanie w drabince cokolwiek zrobi ciekawego tej lidze? Jak nie ma drużyn w oczywisty sposób najlepszych to więcej gier jest spoko zeby ustawić seedy, jak jest tak jak 2 czy 3 lata temu to lepiej mniej gier bo nuda w regularze.
Te dzikie karty to o playoff? Ten dodatkowy turniej to po cholerę? Będzie wtedy mniej gier w sezonie zasadniczym?
Dla mnie dramat, bo w grudniu najczęściej jestem w USA i chodzę na mecze.
Tak
Tak
Tak
@miki4ever:
Kibice w USA będą wniebowzięci xD
EDIT: wzorowanie się na WNBA to już wyższy poziom absurdu.