Wpis z mikrobloga

@fokus2701 ja nie czaje.. Na jakich wy gracie sprzętach, że tak ciągle marudzicie na te fpsy? Normalne jest, że wymagania tylko będą rosły bardziej, niż malały.. Wszyscy chcą by gra się rozwijała, a z 2 strony płacz, bo 5 letni laptop z założenia nie nadający się do gier, nie wyświetla tylu fps ile by się chciało.. Ja nie mam najnowszego kompa, ale update nie zmniejszył mi fps, baa na mirage mam nawet
@plu2 polecam poczytać a później pisać, nie jest to problem jednej osoby. Ludzie z naprawdę mocnymi podzespolami maja ten problem. Sam wcześniej nigdy nie miałem problemów z FPS, ale ten update zabił je konkretnie.
@fokus2701: @plu2: U mnie tak się zesrało, że jak stoje w miejscu mam 300 fps a jak sie porusze to 110. To nie jest normalne bo wcześniej cały czas miałem stabilne 300. Cały czas ściny, grać się nie da.
@fokus2701 może macie jakieś komendy dziwne w configu, które kiedyś pomagały, teraz mogą przeszkadzać.. I tak słyszałem, że niektórzy mają problemy.. Ale jednak nie większość, tylko jakaś część.. Dlatego nie szukał bym winy w grze i jej updatach.. U mnie w ekipie, z którą gram, każdy ma inny sprzęt.. Jedni nowszy inni starszy, ale każdy budowany pod gry.. I nikt nie narzeka na fpsy po tym update. Dlatego mnie to dziwi (