Kolega lvl 17 zaczął mieć jakieś jazdy około 3 dni po tymvkiedy po raz pierwszy w życiu wziął lsd, wcześniej feta, meta, m------n, pixy, zielone. Nie tknął nic od czasu tego lsd, 7 dni później poszedł do szkolnego psychologa i od niego chyba do prosto do psychiatry, bo twierdził że już nie wytrzymywał i doświadczył nawet urojeń. Dowiedział się że ma jakieś tam zaburzenia, nie mam pojęcia czy to przez d---i czy, to przez nie po prostu mu się pogorszyło na tyle że zaczęło mu o---------ć. Wcześniej zawsze był normalny, nikomu, nawet jemu przez myśl by nie przeszło że może chorować na cokolwiek związanego z psychiką. #narkotykizawszespoko #n-------i #psychiatria
@Detalowiec: Zaraz wyskoczą tu szamani z tagu którzy cię o-------ą, bo przecież psychodeliki to bezpieczne miękkie n-------i, krzywdy nie zrobią, jeszcze ci pomogą XDDDD
@FadingTears: dlatego się nie ćpa psychodelików i nie ryje sobie psychiki jak podczłowiek bo ludzie z iq większym od szympansa nie widzą nic fajnego w psychodelikach.
@Aammon Są badania z LSD z chorymi na Alzheimera i dają świetne wyniki. Biolodzy interesujący się historią wskazują na pozytywne skutki stosowania psylocybiny przez naszych przodków w wyniku stosowania grzybów halucynogennych: rozwinęła się świadomość
@Aammon Oczywiście że to wiem. Były sytuacje że ludzie po LSD mieli flashbacki albo u tych którzy palili marychę aktywowała się schizofrenia,ale to rzadkie przypadki. Jest taki dream market: samsara gdzie kupisz wszystko poza koką. Wejdziesz w jego link tylko wtedy gdy masz zamontowaną przeglądarkę TOR i masz VPN. Wiele razy czytałem na mirko informacje o polityce antynarkotykowej w Norwegii czy w Holandii. Oni zrozumieli że z tym już nie da
#narkotykizawszespoko #n-------i #psychiatria
@Detalowiec: Do utylizacji. Przykro mi
Komentarz usunięty przez autora