Wpis z mikrobloga

@shakerrti1: ale wiesz, że obrażając i atakując ludzi, nie zmienisz niczego w swoim życiu? Nikt Cię nie polubi jeśli będziesz wszystkich do siebie zrażał na starcie. Poza tym kiedy jest się miłym to wszyscy inni wokół są mili. To znacznie ułatwia życie.

Poza tym czemu uważasz, że masz prawo wylewać swoje żale na innych?
  • Odpowiedz
@SkrytyZolw Coo xD Ja zawsze byłem dobry, stawałem na głowie żeby ludzie mieli dobrze a co z tego mam? Jazdy na bani że aż mnie czasami telepie. Po prostu masz takie towarzystwo, że każdy jest miły. Ja takiego nie miałem i aż teraz zostałem całkiem sam. Wiem, że nic nie zmienie obrażaniem kogoś ale ja w ogóle nie zmienie, moje s----------e wygrało ze mną i czeka mnie wegetacja przy komputerze aż
  • Odpowiedz
@shakerrti1: z takim nastawieniem to na pewno. Będąc miłym choćby w Internecie zyskałbyś więcej niż tak bezmyślnie atakując.
Moje otoczenie jest miłe, bo takimi ludźmi się otaczam. Poza tym powtarzam, ludzie dają Ci to co Ty im dajesz.
  • Odpowiedz
@SkrytyZolw Jak dają mi co ja im daje? Mi w życiu nikt nie pomógł a ja tyle razy że to te wasze brednie o karmie powinny się sprawdzić ale nie, nie ma czegoś takiego jak karma, wymysł biedoty umysłowej, świat jest niesprawiedliwy i zacznij wyciągać z tego wnioski, nie każdy będzie przed tobą klękał i był dla ciebie miły. Potraktuj to jako lekcje i pamiętaj, nie ufaj normikom i p0000lkom.
  • Odpowiedz
@shakerrti1: po co ta wstawka o klękaniu przede mną? Co to ma wspólnego z byciem miłą? ( _)
Nie jestem takim zawistnym i rozżalonym człowiekiem jak Ty. Nawet jeśli nie każdy jest dla mnie miły - trudno. Nie zmienia to tego jaka ja jestem. A ludziom nie ufam z doświadczenia, mnóstwo ludzi okłamuje lekarza.
  • Odpowiedz