Heh, przypomniałem sobie też jak niektórzy pisali tu na początku edycji, że jak Łukasz-spermiarz obmacuje dziewczyny, to jest to obrzydliwe, a jak Sławina je dotyka to robi to z klasą i widać różnicę, że od niego nie uciekają XD
To tak a propos pojawiających się coraz częściej głosów, że lepiej byłoby gdyby Łukasz i Karolina zostali dłużej zamiast Mateusza i Anki. Otóż prawda jest taka, że nikt nie wie jak zachowywaliby się po dwóch miesiącach w programie. Łukasz miał zadatki na równie agresywnego obleśnego zboka co Sławina, który pluje się o każdą bzdurę, a Karola była pierwsza do obrabiania dup po kątach i jedyny pożytek jaki mógłby z niej być to taki, że ten pasożyt Babi nie przykleiłby się do Wiktora. #bigbrother
@Bigbrother: No ja przyznaję, że miałem większe oczekiwania wobec Anki i wciąż uważam, że w sporach z Łukaszem to ona miała rację. Natomiast nie wierzę, że na tym etapie Łukasz i Karola byliby ulubieńcami publiczności, skoro nie byli w stanie przetrwać nawet kilku pierwszych tygodni.
@marek-kurek: No, a nie było tak? Brat Bogdana jednak lepił się i przytulał do każdej dziewczyny i do tego jeszcze gadał o romansach w programie. Z drugiej strony te masaże stupek wydawały się na początku takie w miarę niewinne, a do tego on wydawał się być takim śmieszkiem. No, a że potem to eskalowało, zaczął wkładać sobie stopy do ryja i wyszedł z niego cham i prostak? Kto mógł przewidzieć?
@Kutaszaniec: No było, było, ale po co pisać teraz takie bzdury o tym, jak bardzo brakuje Łukasza. Przecież po dwóch miesiącach on by był jeszcze bardziej odklejony od rzeczywistości, a niektórym wydaje się, że gdyby tam dalej siedział to byłby tym Łukaszem z Big Brother Arena XD
@marek-kurek: Łukasz by się przydał teraz- tzn jakby wszedł po raz kolejny, bo już sobie poukładał duzo w głowie. Jakby nie wypadł to teraz by były już rękoczyny miedzy tą trójką, a może i Ania by się dołączyła
@muwieszeptem: zadziałał efekt kontrastu :D Jednak na zboczeńca żadna dziewczyna się nie skarżyła, wręcz przeciwnie - same pozwalały mu masować stupki. A na naszego Łukasza dziewczyny się skarżyły między sobą za plecami. Po wyjściu brata Bogdana zachowanie zboczeńca zaczęło bardziej kłuć w oczy.
@marek-kurek: No ja czegoś takiego nie napisałem :D Tak samo nie rozumiem zachwytów nad Karoliną i Przemkiem. Wręcz przeciwnie, nawet chyba wczoraj pisałem o tym, że gdyby zboczeniec wyleciał po tej akcji z rozerwaną bluzką to zostałby dobrze zapamiętany i wyrzucony trochę na wyrost.
To tak a propos pojawiających się coraz częściej głosów, że lepiej byłoby gdyby Łukasz i Karolina zostali dłużej zamiast Mateusza i Anki. Otóż prawda jest taka, że nikt nie wie jak zachowywaliby się po dwóch miesiącach w programie. Łukasz miał zadatki na równie agresywnego obleśnego zboka co Sławina, który pluje się o każdą bzdurę, a Karola była pierwsza do obrabiania dup po kątach i jedyny pożytek jaki mógłby z niej być to taki, że ten pasożyt Babi nie przykleiłby się do Wiktora.
#bigbrother