Aktywne Wpisy
NaczelnyAgnostyk +18
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +139
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
#paczkomaty #aliexpress #cebuladeals #promocje #polska
1. wykop już jest na głównej
2. po co tag #cebuladeals, o jakiej super promocji chcesz nas poinformować?
3. takie info o paczkomatach w tej lub innej formie pojawia się co jakiś czas od paru lat i nadal nic
4. paczkomaty/inpost nie mają infrastruktury żeby wejść na pełnej w takie coś (jak ASS 0045** przez pocztex), przecież już teraz jest ciężko w miastach z paczkomatami bo
podam przykład wpakują kilka rzeczy do jednej i zapchają przez to skrytkę C których jest mało, wczoraj chciałem nadać coś C i nie było wolnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Andczej:
Paczkomat pod każdym kauflandem, lidlem, Dino, auchanem, do tego powiększenie ilości skrytek w pozostałych... Naprawdę nie będzie tak źle.
@Andczej:
Błędne założenia już na początek
@sylwek2k: też mam ze 6 i często zapchane, z większości zamówionych paczek mam przynajmniej ostrzeżenie, że może być pełny.
W grudniu non stop 1-4 auta były i rozdwali paczki z samochodów, do tego nadal była kolejki i trafiłem 2 razy na buraka jakiegoś.
Pamiętam jak
@matiwoj11 weź się wypowiedź, że to nie działa tak idealnie i ile razy szukałeś punktu odbioru ( ͡° ͜ʖ ͡°)