Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Stalionnn +47
#patologiazewsi #brutalizm
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
Podbiegł i odciął mu rękę. Brutalny atak na oczach ludzi
Barbarzyński atak w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku. Napastnik ranił człowieka mieczem samurajskim. Odciął mu rękę. Mężczyzna w stanie ciężkim trafił do szpitala. Policja zatrzymała trzy osoby, w niedzielę zostały doprowadzone do prokuratury.
Do przerażającego ataku doszło w piątek około godziny 18 przy ulicy Reymonta. Świadkowie natychmiast ruszyli na pomoc rannemu mężczyźnie.
- Potwierdzam, że takie zdarzenie miało miejsce. Czynności policyjne
1. TF Tobacco Vanille
2. TF Neroli Portofino Forte
3. Bleu de Chanel Parfum 2018 (ostatnim razem był EDT 2014)
4. MFK Baccarat Rouge 540
5. Creed Aventus
Dostałem również parę propozycji na PW i zrobimy tak że w pierwszych komentarzach napiszę te oleje, a Wy dajcie plusika jeśli jesteście zainteresowani tym zapachem. Oczywiście w komentarzach dodajcie swoje propozycje. Pozdrawiam!
1. TF Tobacco Vanille 2x10ml
4. MFK Baccarat Rouge 540 10ml
5. Creed Aventus 10ml
wzielabym na pewno, mam nadzieje, ze tym razem na TV sie zalapie :P
Poza tym na pewno 10ml PdM Delina Exclusif (zaplusowane)
Dior Homme Intense
Valentino Uomo Intense
Emporio Armani Stronger With You Intensely
Yves Saint Laurent La Nuit De L'Homme Intense
Versace pour Homme
BVLGARI Man In Black
@Drejku: DHI - jest, mam sampla ale to jeden z typów który musi swoje odleżeć, na początku pachniał bardzo fiołkowo, aż nieprzyjemnie ale
Męskie: YSL - Tuxedo, TF - Bois Marocan, TF - Patchouli Absolu, 1872 Men Clive Christian for Men, Oud Imperial - Perris Monte Carlo, Amouage - Bracken Man
Damskie: TF - Lost Cherry, Tauer - 06 Incense Rose, Mugler - Alien Oud Majestueux
Mirki, mysle ze warto pomyslec nad zapachem, ktory schodzi litrami w pryskaniu się na codzien. Chodzi mi o taki zapach, zeby pasowal do tshirt/longsleeve i chinosy. Czyli coś co ładnie pachnie, nie jest bardzo formalne, nie krzykliwe, ma dobra trwałość, a projekcja na długość ramienia. Nie każdy codziennie śmiga w koszuli, nawet casualowej.