Wpis z mikrobloga

@ayasecon: Doskonale wiem o tym (i stąd też taka obniżka), ale i tak jednak wolę S.
Ciągle i tak będzie podpięty do kompa, IPD mam zbliżone do standardowego, a mniejsza waga przy dłuższych sesjach na pewno jest na duży + ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kysko: Też mnie to trochę gryzie, ale jakoś wyczuwam, że będzie z tym kablem i przesyłem więcej problemów, niż pożytku ¯\_(ツ)_/¯
Już się tyle napieprzyłem z cardboardami i dk2, że chce mieć w końcu coś casualowego co działa xD

Jedynie aktualnie co do mnie przemawia to jest zapowiedź Hand Tracking na Questa, ale w sumie nie rozumie dlaczego na S też tego by nie miało być jak ma nawet więcej
  • Odpowiedz
@Heady1991: Nie bierz żadnego HTC to są kupska nie vry, albo nowe oculusy albo valve index. Aktualnie INDEX to top1 i nic nie przebija go. 144hz,tracking nie do w-------a robi swoje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
  • Odpowiedz
@kysko: Quest zawsze cięższy bo ma u góry cały sprzęt,ale ponoć po podłączeniu to 1:1 rift s. Takze quest daje + bo mobilność,ale na QUESCIE nie masz modowania. Jest poblokowany calkowicie. W beat saberze nie pograsz w ranking. Max to custom songi. Ale inne mody odpadają.
  • Odpowiedz
@Koxsik: No ale pamiętaj że mówimy tutaj o natywnej aplikacji, jak odpalisz SteamVR po Linku na Queście + Beat Saber to masz grę z PC'ta i tutaj opcje modowania masz (mam nadzieję że nikt nie jest taki tępy że myśli że jest inaczej).
  • Odpowiedz
@HoshiYamazaki: No własnie jestem ciekaw czy to tak zadziała. Bo po odpięciu już będziesz mial też inna grę. A po 2 Umbra już nie update scoresabera pod questa bo dostał list od oculusa XD. Także jednak wolał bym rift s
  • Odpowiedz