Aktywne Wpisy
mwmichal +621
To już jest na prawdę przesada, takie gówno roznosi poczta i wrzuca do skrzynek. Głosowanie na PiS to zdrada Polski. Reszta stron gazetki w komentarzach. Jestem po prostu obrzydzony.
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory
##!$%@? #pis #pocztapolska #wybory
Ktore_to_juz_konto +231
A pamiętacie to? Za czasów Tuska to przecież premier i cały rząd podałby się do dymisji za taki atak na wolne media i demokrację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #gimbynieznajo #pdk #polityka
Była późna jesień,pech chciał że wpadłem w dołek i wylądowałem na ulicy a dotychczasowa partnerka marlenka mnie zostawiła.
Na telefonie miałem 5 procent a dworcowe wifi dawało mi ostatnie nadzieje na znalezienie ocalenia przed spędzeniem zimy na śmietniku lub na dworcu...najprawdopodobniej nie dożyłbym wiosny.
Zasypiajac przemęczony głodem w nogach bezdomnego kolegi usłyszałem dźwięk wiadomości...myśląc że to kolejny sms z życzeniami świątecznymi od plusa olałem to i poszedłem spać.
Wstając rano obudzony przez gwar ludzi na dworcu,zerknałem na telefon,była tam wiadomość od pięknej modelki z instagrama z pseudonimem artystycznym ultra agnes.
Dzisiaj o 21 ulica straponów 3/9 tam bądź,będę czekać buźka aga,po odczytaniu tej wiadomości telefon zgasł lecz zapaliła się lampka nadzieji w moich myslach,jednakże z tyłu głowy miałem obawe że to głupi żart wykopków.
Udałem się na miejsce o ustalonej godzinie,oczom mym ukazała się ona,piękna dlugonoga brunetka Agnieszka.
-Hej Rafał zamieszkasz ze mną?jestem twoją fanko,jestem taka samotna szukam oparcia i bratniej duszy.
-Tak Aga zrobię co zechcesz idźmy już do ciebie..odparłem podekscytowany
Kiedy dotarlismy na straponow,zobaczyłem apartament z prywatno ochroną,własnie przekraczałem furtkę do lepszego życia.
Rozebrałem się,Aga poczestowała mnie pyszną herbato i zapytała.
-Rafał jest zimno,jak mogę cie ogrzać?
-Agnieszka....
w moich ustach zabrakło słów,w oczach miałem wypisane szczęście
-Seks?odparła Agnieszka
-Tak kochanie...odpowiedziałem jednym tchem
Rozebraliśmy się,zobaczyłem wtedy piękne ciało Agnieszki było to zupełne przeciwieństwo mojej byłej partnerki marleny,agnieszka rozpaliła mnie tym widokiem i przeszlismy do penetracji.
Poczułem niebywało rozkosz nigdy w życiu nie czułem się lepiej,Agnieszka płynnym ruchem wchodziła we mnie zabawko która nazywała strapon,mój odbyt płonął z bólu lecz byłem gotowy zrobić wszystko żeby zadowolić Agnes...
-Rafał włącz wibracje,Rafal #!$%@? operuj wibracjami slyszalem
-dobrze kochanie odpowiedziałem
-mów że mnie kochasz odparła
-kocham cie moja królowo,dychnołem
po seksie poczułem niezwykło więź z agnieszko,wiedziałem że zime spedze z nią oddając się w zupełności mojej pani.
Agnieszka nazywała mnie żartobliwie burkiem i porównywała mnie do swojego pieska małego kundelka co tylko uświadomiło mnie że ta dziewczyna naprawdę mnie kocha i chcę mi pomóc.
Pierwszy tydzień minął bardzo szybko,agnieszka żeby urozmaicić zabawy łózkowe kupiła nowe zabawki erotyczne kulki analne i różne rozmiary straponów a także dodawała do moich napojów różne proszki mówiąc mi że poprawi to moje doznania analne,ta kobieta to w tamtym momencie był mój skarb,dała mi azyl i miłość..
#danielmagical #rafatus #patostreamy
Komentarz usunięty przez autora