Wpis z mikrobloga

Najlepszym rozwiązaniem byłoby wykasowanie kanałów Konona i Suchodolskiego. Napływowcy od magicali i innego gówna odpadliby razem z tymi wszystkimi co srają w gacie, że muszą mieć dostęp do ich kont. Filmy byłyby wrzucane od czasu do czasu gdyby odwiedzał Niemiecki i ktos jeszcze. Nikt nie patrzyłby na te bzdurne subskrybcje i śmieszne lajki, a sami kanału raczej nie potrafią załozyć. Biedna szkolna bez ingerencji innych to dobra szkolna.
#kononowicz #szkolna17 #patostreamy
  • 13
@Watchser: Kononowicz pewnie by się obraził na początku, a rudy to miałby tyle tu do gadania co nic- nie miałby połączenia z kontem bankowym, z donejtami, kanałem- zostałby z niczym. Od czasu do czasu pewnie by przyjeżdżał Fiodor ale nie tk intensywnie gdyby przeszło Kononowi po utracie kanału.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@ACE41: I serio wierzysz w to, że zwykłe usunięcie kanałów by pomogło? Nawet gdyby poszło za tym skłócenie ze Slawkami i Fiodorami, to i tak znalazłby się ktoś, kto by im nowe konta założył. Major i Krzysiek aż tak głupi nie są, wiedzą że mają z tego kasę, bez problemu by się zgodzili.
Żeby doszło do resetu, musiałbyś ich co najmniej na rok do Choroszczy zamknąć, żeby nowy content nie miał
Zwanek - @ACE41: I serio wierzysz w to, że zwykłe usunięcie kanałów by pomogło? Nawet...

źródło: comment_MWDRsJ4tVzKFidWUPX8NI1mHmWHcbZIr.jpg

Pobierz
@Wowowowo: ja nie jestem tutaj od realizowania czy myślenia nad planem. Napisałem to co uważam za najlepsze w tym momencie dla Szkolnej. Jestem za przywróceniem starego formatu jaki był przez lata bo szambo wybiło.
@Zwanek: Uważam, że coś by to zmieniło. Na pewno zniechęciło niektóre osoby począwszy od częstotliwości udzielania się Kononowicza, poprzez brak big brothera dla napływowców, którzy znajdą sobie inny punkt zainteresowania. Wykres przedstawia zainteresowanie od czasów lajtów, banów idoli dzieci jak magical, meduzy i inne badziewia, których nigdy nie oglądałem. Przyczyną jest to, że Kononowicz został jednym z niewielu nadających. Jeśli chodzi o popularność to podczas jego kandydowania więcej osób o nim
@ACE41: Ja jestem za tym żeby ludzie zamiast na patostreamerow wpłacali na domy dziecka czy schroniska. Jestem za tym żeby żaden facet nie podnosił ręki na swoją kobietę czy dziecko. Jest to możliwe? Nie. Jest to utopijne? Tak. Więc po co tak gdybać i się zastanowiac nad niemożliwa do zrealizowania sytuacja
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ACE41: Boom z 2006 nijak ma się do "takiej samej popularności od lat". Kiedyś było przez chwilę o nim zajebiście głośno, a później przez lata mało kto się nim interesował. Dopiero od czasów lajtów Nati zaczął na nowo zyskiwać popularność(wzrost o >600%)
@Zwanek: Czy ja wiem czy przez chwile było o nim głośno? Kogo byś niezapytał każdy wiedział kim jest Kononowicz, a tym bardziej, że cały czas działy się z nim jakieś akcje. Jak ta z dopingiem na gnieździe Żylety na Legii. Tendencja tak wzrosła bo jest też ĺatwiejszy dostęp do internetu - w 2008 roku to przez telefon to mogłem maila sprawdzić. Jak sam napisałeś, ponowne ożywienie zainteresowania jest od czasu lajtów-